Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co dělá bytový designér a s čím vám poradí?

27. 06. 2022 | Novostavba
-Komerční sdělení-

Chystáte se na celkovou rekonstrukci bytu nebo chcete váš domov jen zútulnit? Bytový designér vám pomůže s návrhem interiéru. Jako odborník ihned vidí přednosti, nedostatky konkrétního prostoru a navrhne ideální řešení.


První setkání je klíčové


Výběr bytového designéra je prvním krokem pro úspěšnou spolupráci. Na internetu snadno vyhledáte bytové designery, jejichž styl a vkus bude v souladu s vaším. Podstatné je, abyste si sedli i po lidské stránce a byli na stejné vlně.

Bytový design totiž není jen o estetickém řešení, ale také o komunikaci. Designér musí umět naslouchat potřebám svých klientů. Pomáhá jim přenášet jejich představy o vizualizaci do slov. Pokud nebude mezi oběma stranami ta pravá souhra, může to dopadnout velkým nezdarem, a proto výběr a úvodní schůzky nepodceňujte.

práce bytového designera























Využijte možnosti vizualizace


Po úvodní konzultaci a vyjasnění zadání přichází na řadu první návrhy od designéra. Není snadné si vše představit, proto využijte různých počítačových vizualizací, 3D modelů nebo showroomů, díky kterým budete mít větší přehled.

Showroom může být jedna místnost nebo klidně i celý být. Developerské projekty dnes počítají s tím, že zájemci o byt chtějí vidět, jak lze nové bydlení využívat. Pro účely prohlídky nového bytu navrhují designéři vzorová bydlení, jejichž cílem je nastínit interiérové možnosti jako součást developerského portfolia některých společností. Například při prodeji bytů v Praze vám společnost Finep nabídne služby interiérového specialisty pro zařízení vašeho nového domova.

Co dělá bytový designér a s čím vám poradí?


























Kolik zaplatím za práci designéra?


Spoustu lidí odmítá služby bytového designéra s tím, že zařízení bytu není nic těžkého. Vzpomeňte si ale, kolikrát jste svůj interiér předělávali, upravovali a nebyli s ním spokojeni.

Zkušený designér by však měl být zárukou dobré investice. Podstatné je, že se jedná o práci s individuálními potřebami, proto nečekejte pevně daný ceník. Vše se odvíjí od rozsahu práce, která předchází úvodním konzultacím. Až potom vám může bytový designér nastínit finanční odhad. Důležitým faktorem je také časové náročnost projektu.

Co dělá bytový designér a s čím vám poradí?
























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !