Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dárky z přírody-originální nápady po celý rok

14. 02. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Dárky z přírody
Podtitul: Originální nápady po celý rok
Autor: Rogge Anne
Nakladatelství: Grada
Rok vydání: 2014
Rozměry: 170 x 200 mm
Počet stran: 144 stran
Cena: 349 Kč 

Neexistuje pro mě nic lepšího než se toulat přírodou a objevovat při tom malé i velké poklady, které se s trochou námahy mohou proměnit v milé dárky. Tak uvádí autorka svou knihu, kterou v těchto dnech vydává nakladatelství Grada.

 Dárky z přírodyTa obsahuje více než 60 podrobně popsaných návodů, jak si vyrobit z materiálů, které nabízí příroda v každé roční době, milý dárek pro potěšení nás i našich blízkých.

Může to být něco ke konzumaci, třeba sirup, likér či želé, nebo něco pro dekoraci, např. adventní kalendář, šípkový věnec, květovaný papír či svícen z břízy. Těch materiálů je opravdu hodně - různé rostliny, výhonky, květiny, plody, šišky, semena, listy atd.

Každý návod obsahuje výčet potřebného materiálu, dobu potřebnou na zhotovení výrobku a přesný postup práce. Je tu i velké množství barevných, často instruktivních ilustrací, dokládajících, že námi zhotovený dárek bude krásným a jistě milým překvapením. Knížka zároveň motivuje čtenáře k pozornějšímu pohledu na přírodu.

Než se tedy příště vydáte na nějaký pěší výlet, nezapomeňte do ní nahlédnout a nechte se inspirovat.

Tuto knihu Dárky z přírody s podtitulem originální nápady po celý rok koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Grada.cz

Notburga
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
díky za tip, tahle knížka mě zaujala, bez tebe bych neměla zdání o její existenci.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles