Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dejte nový kabát své posteli

15. 02. 2021 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Jak se říká, nemůžeme být dlouho živi bez vzduchu, vody a spánku. A právě kvalitní spánek je jednou ze základních potřeb každého z nás. Vždyť v posteli trávíme skoro polovinu našeho života. A je jisté, že i když se vyspíme sebelíp, večer budeme muset ulehnout znovu. Proto je důležité si tenhle relaxační prostor heky hýčkat. A kromě kvalitní matrace, která je základem dobrého spánku, je velmi důležité zvolit příjemné povlečení, ve kterém se vám bude dobře usínat.
S našimi produkty si vykouzlíte z vaší ložnice oázu klidu.

Kvalitní česká výroba


Svoji postel u nás oblečete do kvalitních lůžkovin, na které se budete po dlouhém pracovním dni každý večer těšit. Kvalitní materiály, bezchybné zpracování a nekonečný výběr motivů, to jsou pilíře, na kterých naše firma staví. Na našem e-shopu  můžete blíže prozkoumat naši nabídku.

České lůžkovinyCo u nás najdete?


Luxusní satén, příjemná bavlna nebo nenahraditelný mikroplyš. Tím nejdůležitějším rozhodnutím při výběru povlečení bude pravděpodobně zvolit si materiál, který je pro vás tím nejpříjemnějším. Může se přitom stát, že jej budete měnit vzhledem k ročnímu obdob. Zatím co v zimě se všichni chceme spíše zachumlat třeba do velmi oblíbeného teplého mikroplyše. V létě nám může největší službu prokázat kvalitní prodyšná bavlna.

Námi nabízené saténové povlečení je vyrobeno z bavlněné tkaniny atlasové vazby. Jemné příze zachovávají pevnost tkaniny a zajišťují její hřejivost. Bavlněná povlečení zajištují výbornou prodyšnost, odvádí pot a jsou příjemná na omak. A výbornou variantou pro alergiky nebo milovníky teplíčka bude nejjemnější a nejhebčí mikroplyš. Povlečení jsou zakončená zipovým či knoflíčkovým zapínáním, vždy uvádíme u každého jednotlivého kusu.

Co je cool?


Motivy a barevné provedení se každoročně mění. Je však důležité se zamyslet nad celkovou koncepcí. Takové povlečení by mělo buď hezky ladit s celkovým interiérem nebo jej naopak rozbít. Můžete jej sladit do barev podlahových krytin či rámů postele. Oblíbené jsou jednobarevné kousky, stejně jako nejrůznější geometrické tvary. Nabízíme veselé barevné kusy pro odvážné, i tlumenější odstíny. Sortiment je však vybírán nejen pro vás, ale i pro ty nejtvrdší kritiky, vaše děti. Potisk oblíbenými zvířátky pro malé princezničky nebo nejrůznějšími dopravními prostředky pro malé raubíře. Ohromit dokážeme ale i vaše puberťáky, kteří si mohou vybrat nejoblíbenějších 3D povlečení, přesně takové, které nejvíce vystihují je a jejich koníčky.
České lůžkoviny


Jak o povlečení pečovat, aby dlouho vydrželo?


I to nejkvalitnější povlečení může špatnou údržbou časem ztrácet na kvalitě. Je proto potřeba vědět, jak o něj dobře pečovat, aby vydrželo, co nejdéle. Základ je pročíst si rady od prodejce, řídit se pokyny na cedulkách nebo si případně najít i nějaké doplňující informace a rady na internetu. Povlečení perte na uvedenou teplotu, samostatně, po rubu a po vyprání vyvěste. Kvalitní povlečení by mělo vydržet mnoho pracích cyklů.

Oblíbený dárek pro každéhoČeské lůžkoviny


Možná právě uvažujete, čím překvapit vaše rodiče k výročí nebo přemýšlíte, čím udělat radost nejlepší kamarádce k narozeninám. Kvalitní lůžkoviny dokážou potěšit každého. Že nevíte, které zvolit? To je přeci snadné, pokud se neodvažujete vybrat jeden kousek, můžete zakoupit dárkový poukaz a nechat výběr na nich. Vaši blízcí si na vás vzpomenou při velmi oblíbené činnosti.

E - SHOP


S ohledem na dnešní dobu a měnící se zvyklosti našich zákazníků, nabízíme velmi jednoduchý způsob komunikace, prostřednictvím našeho e-shopu. Každý jednotlivý nabízený kus můžete lépe poznat díky detailnímu popisu. Zároveň prostřednictvím jednoduchých filtrů dopředu nastavit, co hledáte a nezdržovat se ostatními kousky. A jelikož víme, jak oblíbené jsou akční nabídky, můžete i u nás pravidelně nacházet zlevněné lůžkoviny,  které vám dobře poslouží a ještě ušetříte.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
3d povlečení superSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles