8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Design interiérů: Jak mu vtisknout osobitost

25. 03. 2013 | Moderní bydlení
Během několika posledních let se celou Evropou rychle rozšířil trend vytvořit si něco svého – osobní přizpůsobení neboli personalizace je novým způsobem, jak se vymanit z davu.

Lidé – zvláště z mladší generace – chtějí, aby věci nesly jejich otisk a oni tak mohli dát najevo svou osobnost. Světové značky začaly této rostoucí poptávce zákazníků vycházet vstříc – nyní si můžete podle svého přizpůsobit i ten nejmenší detail na běžeckých botách nebo sportovním oblečení tak, aby byly jediné svého druhu, můžete mít vyšité iniciály na kabelce nebo si je nechat vygravírovat do krytu vašeho smartphonu. Kromě toho, že je možné nechat si produkty upravit podle svého vkusu, Evropané rovněž vytvářejí vlastní doplňky svých domovů – od potisků polštářků a závěsů na zakázku, po nálepky na stěny a ozdobné tapety.

Rachel Newcombe, zakladatelka a editorka designerského blogu ví, jak důležité je mít vlastní vnímání stylu: „Trend personalizace se proměnil do významného požadavku při tvorbě designu. Obklopíte-li se věcmi, které jste si sami navrhli, může to být neuvěřitelně povznášející a bude vás to nabíjet, ať se již jedná o šaty, které máte na sobě, nebo o místnost, kde přebýváte. Dává vám to silný pocit úspěchu, kdy si můžete říci ‚Ano, to jsem vytvořil(a) já‘.“

Design interiérů: Jak mu vtisknout osobitostJak si přizpůsobit různé prvky vašeho domova:


Buďte tvořiví!
Nechte rozvinout svůj jedinečný styl tím, že budete kreativní a uvolníte uzdu fantazii. Zkuste promyslet, zda by některé stávající předměty nebo nábytek nešlo přetvořit novými způsoby nebo jestli by některé věci neoživilo, pokud byste je pomalovali, polepili nebo upravili. „Předělávání“ je skutečně velmi oblíbeným způsobem, jak si přizpůsobit své okolí a umožňuje dokonale dát najevo váš osobní styl.

V jednoduchosti je síla!
Personalizace vašeho domova nemusí být kdovíjak propracovaná, ani se nemusí jednat o záplavu výzdob. Někdy ty nejjednodušší úpravy mohou být nejúčinnější. Zkuste ozdobit stěny, kusy nábytku nebo dveře pomocí nálepek – jsou běžně k dostání ve spoustě různých provedení a mohou být odlehčeným a současně působivým nástrojem k oživení dekoru vašeho interiéru.

Nenechte zdi holé – pověste na ně nástěnné koláže
Vyberte fotografie z rodinných chvil, které si chcete připomínat, výtvarné práce vašich dětí nebo oblíbené obrazy a zkuste je poskládat do jednoho velkého rámečku nebo si vytvořte a seskupte dohromady několik samostatných rámečků.

Dbejte na maličkosti
I ten nejmenší prostor lze prodchnout dotekem osobitosti vašeho stylu. Můžete oživit okenní římsu sbírkou barevných sklenic nebo několika oblíbenými doplňky.

Zpříjemněte si práci z domova – navrhněte si pracovní prostor podle sebe

Kancelářskou židli můžete pokrýt neotřelým potahem, pracovní stůl nalakovat na oblíbenou barvu a šanony a další věci si vybírejte se vzorovaným designem. Na stěnu si pověste oblíbený obraz nebo si nad stůl dejte nástěnku pro vylepování citátů a postřehů, které vám budou pomáhat posilovat motivaci.

Trend osobního přizpůsobování věcí kolem sebe doma i předmětů, které používáte, je na vzestupu – dalším krokem je váš pracovní prostor.

Osobní přizpůsobení znamená, že nosíte nebo používáte něco, co má pro vás nějaký význam!

Zdroj, foto: Logitech


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to hezké, mít něco takového
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles