Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

dm drogerie: novinky roku 2020

29. 11. 2020 | Novinky
-Komerční sdělení-

Drogerie dm funguje na plné obrátky plnohodnotně online. Za poslední rok si prošla pár změnami a rozjela nové projekty. Kamenné prodejny dm drogerie jsou oblíbené stále, ale nákupy se (i kvůli letošním okolnostem) začínají přelévat i do online prostředí e-shopu dm.cz.

Podpora start-upů


Už v roce 2019 vyhlásila společnost dm aktivitu dmSTART s cílem podpořit české start-upové projekty. Mezi třemi nejlepšími projekty byly vybrány tablety Potty Tabs, bylinný čaj Rozkvět indiánky a lak na nehty FRANAIL s nanotechnologií pro léčbu mykózy. Všechny tyto vítězné produkty byly uvedeny na trh v průběhu srpna a září a nyní si je můžete v dm drogerii zakoupit.


Nové produkty a stálice mezi privátními značkami


Za rok 2020 se do drogerie naskladnilo spousta novinek. Nyní si můžete zakoupit například babylove bio nemléčnou ovesnou kaši pro děti, skleněnou nádobu s bambusovým víkem Profissimo nebo dárkový set Muru Muru Butter & Rose od Love Beauty and Planet. Která novinka zaujala vás?
dm drogerie: novinky roku 2020







Nejen novinky jsou ale žádané a oblíbené. Privátní značky dm se těší oblibě už desítky let. A letos dvě z nich dokonce oslavily významná výročí. Značka Denkmit, pod kterou najdete řadu výrobků pro úklid a péči o domácnost, slavila 30 let na trhu. Jen o 5 let mladší je jedna z nejoblíbenějších značek v dm – Balea, kterou zákazníci milují pro příznivé ceny a širokou nabídku produktů. Narozeniny obě značky oslavily stylově, speciálními limitovanými edicemi.


Nová aplikace dm active beauty


Už máte staženou novou dm active beauty aplikaci? Umožní vám využívat vaše zákaznické konto mnohem efektivněji než kdy dřív. Není divu, že aplikace je velmi oblíbenou novinkou. Stačí ji při placení otevřít, naskenovat kartu a můžete začít sbírat body nebo uplatňovat již ty nasbírané. S touhle aplikací vám už nic neuteče, najdete v ní i přehled aktuálních akcí a novinek. Vychytávkou je i nákupní seznam, abyste nezapomněli na nic, co potřebujete. Stáhnout si ji můžete zdarma pro Android i IOS.
dm drogerie: novinky roku 2020









Lifebook diář


Další novinkou jsou Lifebook diáře, které naleznete v designu všech ročních období. Limitovaná edice diářů vám pomůže nejen lépe zorganizovat váš čas, ale také se dozvíte nové informace. V novém dm diáři si totiž můžete přečíst zajímavá fakta o barvách a jejich vlastnostech.
Lifebook

























Pusťte si podcast


Všechny zajímavosti vycházející z dm ACTIVE BEAUTY magazínu si nyní můžete poslechnout třeba při jízdě autem. #dmpodcast můžete naladit na Youtube, Spotify, Apple Podcasts nebo na Soundcloud. Mezi epizodami naleznete například díl s názvem Oddech u čaje s Jiřím Boháčem a také díl Život jako pětiboj s Davidem Svobodou.

Pro přírodu a dobrou věc


A abychom nezapomněli – v září 2020 zahájila dm drogerie společensky odpovědnou iniciativu s názvem Jdeme na to od lesa. Ve spolupráci s organizacemi Lesy ČR a Sázíme stromy se rozhodla pomoci vysázet nové lesy a zasadit vzrostlé stromy i keře. Cílem je vysázet alespoň 3 tisíce nových stromů.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku dm drogerie: novinky roku 2020:

dm drogerie: novinky roku 2020
dm drogerie: novinky roku 2020
dm drogerie: novinky roku 2020
dm drogerie: novinky roku 2020
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
DM za mně TOPSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles