Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Docu-reality Hlava rodiny na České televizi

23. 09. 2014 | Televizní tipy
Česká televize uvádí každou středu od 4. září ve 21 hodin na obrazovce ČT1 novou šestidílnou sociální docu-reality Hlava rodiny, která zábavnou formou vede náctileté členy domácností k seznámení se se světem rodinných financí.

Docu-reality Hlava rodiny je nový pořad České televize, který zábavnou formou vede náctileté členy domácností k seznámení se se světem rodinných financí. Sociální docu-reality Hlava rodiny na České televizi , která si klade za cíl prozkoumat, zda dokáží hospodařit s rodinným rozpočtem.

Každý díl z docu-reality Hlava rodiny na České televizi mapuje po dobu jednoho měsíce příběh jedné rodiny, ve které teenager rozhoduje o tom, kam a kolik z rozpočtu rodina v rámci měsíce vloží. Jejich rodiče stojí před velkou výzvou – sebrat odvahu a svěřit měsíční příjem celé rodiny svému potomkovi. Zůstanou jim po měsíci dluhy, nebo se ukáže, že jejich dítě je lepší hospodář?

Docu-reality Hlava rodiny na České televiziPomocníkem je všem finanční expert
, který lehce mentorským způsobem účinkujícího teenagera provede neznámými body domácího rozpočtu. Tvůrci vycházejí z jednoduché premisy: Každý rodič by měl být rád, pokud se jeho dítě naučí zacházet s penězi. Ne vždy se ale jedná o jednoduchou záležitost, zvláště pak, když mají sami teenageři své vlastní představy o využití peněz. Štáb se zaměřuje na tenzi, emoce mezi teenagery a jejich rodiči. Na úspěchy, toleranci a trpělivost a zvládání hospodaření. Záměrem pořadu je nasměrovat teenagery k finanční gramotnosti.

Role finančního poradce v docu-reality Hlava rodiny na České televizi je velmi důležitá, je to totiž on, kdo jako jediný před kamerou komunikuje s našimi protagonisty a ovlivňuje jejich rozhodování. Během docu-reality Hlava rodiny na České televizi finanční poradce předá peníze teenagerovi, plánují měsíční výdaje, následně může kontrolovat nebo pomáhat a na konci dílu je u vyhodnocení úspěšného či neúspěšného průběhu vlády teenagera. Autoři přizvali ke spolupráci Jana Waldhausera, který pracuje 10 let v bankovnictví jako finanční expert.

Hlava rodiny ve vysílání České televize každý čtvrtek od 4. září 2014 od 21 hodin na ČT1.


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Docu-reality Hlava rodiny na České televizi:

Docu-reality Hlava rodiny na České televizi
Docu-reality Hlava rodiny na České televizi
Docu-reality Hlava rodiny na České televizi
Docu-reality Hlava rodiny na České televizi
Docu-reality Hlava rodiny na České televizi
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles