Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonale čistá podlaha bez chemikálií

12. 11. 2019 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Nablýskaná podlaha je dobrou vizitkou každé domácnosti. Jenže udržet ji čistou stojí nemalé úsilí. Jestli vás už nebaví neustálé napouštění a tahání těžkých kýblů, neefektivní a časově náročné vytírání, je na čase vyzkoušet úklidového asistenta jedenadvacátého století. Nechte se ohromit parním mopem Steam XXL Power lines od Viledy. S jeho pomocí bude vaše podlaha zářit čistotou coby dup.

parní mop od ViledyPlochý elektrický Steam mop XXL Power lines zajistí, aby vaše podlaha byla hygienicky čistá a to bez použití chemických přípravků. K úklidu totiž využívá horkou páru, která zabije až 99,9 % bakterií. Stačí jen nalít obyčejnou vodu do určené nádobky, zapnout a do patnácti sekund je mop připravený do akce. Množství páry si můžete během úklidu jednoduše nastavit, jak zrovna potřebujete. Podlaha tak bude brzy opět suchá a krásně lesklá. Nádržka pojme až 400 ml vody, což krásně vystačí až na 28 minut úklidu. Pokud potřebujete vytřít větší plochu, jednoduše stačí vodu dolít a během okamžiku můžete ve vytírání pokračovat.

Úklid vám kromě parního systému urychlí i nová extra velká mycí hlavice s vytírací plochou širokou 40 cm. Návlek Steam mop XXL Power lines je navíc snadno snímatelný a můžete ho vyprat v pračce nebo jej vyměnit za nový. Mop se skvěle hodí na všechny druhy tvrdých podlah a se speciálním přídavným nástavcem s ním hygienicky vyčistíte i koberce.

Promyšlená konstrukce Steam mop XXL Power lines vám usnadní manipulaci i úklid. Díky speciálnímu kloubu s mopem jednoduše vytřete podlahu třeba i pod konferenčním stolkem a napájecí kabel o délce sedmi metrů vás při úklidu nebude nijak omezovat.


Více informací najdete na stránkách www.shop.vileda.cz
parní mop Vileda

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dokonale čistá podlaha bez chemikálií:

Dokonale čistá podlaha bez chemikálií
Dokonale čistá podlaha bez chemikálií
Dokonale čistá podlaha bez chemikálií
Dokonale čistá podlaha bez chemikálií
Dokonale čistá podlaha bez chemikálií
Dokonale čistá podlaha bez chemikálií
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles