Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dřevěné doplňky v koupelně

20. 02. 2013 | Moderní bydlení
Interiér doplněný dřevem působí útulně. Věděli to už naši předci, kteří dřevo hojně využívali. Nejen v obytných místnostech, ale i v koupelnách, kam se dnes jen pomalu vrací. Lidé vědí, že dřevo působením vlhkosti pracuje, bobtná a sesychá, a proto se jeho umístění do koupelen často obávají. A přitom, pokud koupelnu vybavíme doplňky ze dřeva, jež umí odolávat vlhkosti, není třeba se bát znehodnocení.

Koupelna
je dnes místností sloužící nejen regeneraci těla, ale i ducha. Významem je tak srovnatelná s ostatními obytnými prostory, například ložnicí. Je tedy nutné, aby vyhovovala nejen po stránce funkční, ale i estetické.

Dřevěné doplňky v koupelněA právě dřevo má tu schopnost vtisknout místnosti pocit tepla a zabydlenosti. Má ale i řadu praktických výhod. Tak třeba koupelnová předložka ze dřeva se nemusí prát a dřevěné WC sedátko nestudí.

Nejčastěji využívanými jsou pro tyto účely tropické dřeviny, jimž vévodí především bambus. Pevnou pozici už si vydobyly také africké dřeviny teak či wenge. Není překvapením, že je to díky jejich původu – rostou v prostředí, kde jsou vysoká vlhkost a její časté výkyvy zcela běžné. Do koupelen se proto ideálně hodí. V době moderních technologií však není třeba bát se ani přírodního dřeva, je-li dobře ošetřené a naimpregnované.

V koupelně tak nemusíme barevně ladit jen kachličky a ručníky. Hezky sjednocené můžeme mít také kompletní koupelnové doplňky. Od stojanu na kartáčky, přes koš na prádlo až po osobní váhu.


Zdroj, foto: Á LA MAISON

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsou to hezké výrobkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
líbí se mi dřevěné doplňky v koupelně,i mámSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Páčia sa mi drevené doplnky do kúpeľne. Tento rok (dúfam) dokončíme kupeľňu na chate, možno pouvažujem aj nad takýmito doplnkami.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles