Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dům, který vyniká krásou přírodních materiálů

28. 01. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Jak na bydlení s dotekem přírody?
Vynikající inspirací je interiér novostavby rodinného domu, kterému kraluje zejména dřevo, kámen a mramor. Nejsou to však pravé přírodní materiály, ale jejich dokonalé keramické imitace, které jsou naprosto nerozeznatelné od svých přírodních předloh.

Proč majitelé do celého domu zvolili právě obklady a dlažby v imitaci kamene, mramoru a dřeva? Z jakého důvodu upřednostnili velkoformátové dlaždice a jak fungovala spolupráce s dodavatelem?

moderní bydlení

V koupelnách se různé materiály dokonale doplňují


Dlažby v imitaci kamene, a také v imitaci mramoru nebo dřeva jsou v interiéru domu hotovou pastvou pro oči. Celé bydlení je moderní a nadčasové, prostě krásné. Jeden materiál efektně doplňuje druhý a společně „žijí“ vedle sebe v dokonalé symbióze. Jak se mohou různé keramické materiály efektně doplňovat, ilustrují koupelny. V jedné z nich je na zemi položena stylová dlažba v imitaci mramoru a na stěně je dlažba imitující kámen, která je použita jako obklad. Originální ostrůvek se zabudovanými umyvadly a skříňkou pod umyvadlo, je obložen dlažbou imitující dřevo.

V jedné z koupelen domu zákazníka je na zemi položena dlažba imitující mramor s názvem Canova, na stěně je obklad, který se jmenuje Discover a ostrůvek je vytvořený z dlažby imitující dřevo s názvem Chalet.
dlažby v imitaci mramoru

I v další z koupelen vyniká krása přírodních materiálů. Do ostrůvku bylo opět zabudováno umyvadlo, deska na umyvadlo je vyrobena z keramických dlaždic, které jsou použity i jako obklad.

Když je imitace nerozeznatelná od pravého přírodního materiálu


Majitelé jsou milovníci přírodních materiálů. Z důvodu dokonalých technických vlastností upřednostnili imitace z keramiky před pravými přírodními materiály. Použité imitace, vyrobené nejmodernějšími digitálními technologiemi, jsou nerozeznatelné od pravého dřeva či kamene. Majitelům se zamlouvala i snadná údržba – obklad či dlažbu stačí vytírat prostředkem na keramickou dlažbu. A na rozdíl od pravých přírodních materiálů se do nich nevsakuje voda či jiné nečistoty. „S použitými keramickými materiály jsme velmi spokojeni. Přírodní motivy se prolínají celým naším domem, to byl náš požadavek od počátku realizace,“ říká majitel.

Spoustu fotografií i jiných koupelen – jak designových fotek, tak realizací zákazníků, najdete na koupelny inspirace.

velkoformátové dlaždice

Keramické dlažby se běžně využívají i jako obklady. Dlažbu imitující kamen majitelé zvolili pro obložení krbu v kuchyni, na zemi je dlažba v imitaci travertinu s názvem Jewels.

Velkoformátové dlaždice


Kuchyně, propojená s obývákem, zaujme na první pohled dokonalou souhrou různých přírodních materiálů a pastelovými barvami.


Velkoformátové dlaždice jsou krásné a mají i jiné výhody


V celém interiéru, včetně koupelen, jsou použité velkoformátové obklady a dlažby. Díky velkým formátům působí celý dům vzdušně a světle. Mezi obklady a dlažbou je vždy jen minimum spár. Obecně platí: Čím větší obklad nebo dlažba, tím méně spár a ucelenější dojem z celého interiéru. Co je ale nejdůležitější, na velkoformátovém obkladu a dlažbě struktura kamene, dřeva či mramoru vynikne mnohem lépe než na menším formátu. Do moderního a nadčasového bydlení tedy jednoznačně patří velký formát, který každé místnosti dodá šmrnc a eleganci.

vekloforátové dlažby


Velkoformátové dlažby a obklady dominují celému interiéru.

I vy byste chtěli do svého interiéru velkoformátový obklad či dlažbu? Spoustu inspirace a fotogalerie najdete na velkoformátové obklady a dlažby do koupelny.

Komplexní spolupráce se povedla na jedničku


Celý interiér domu navrhla majitelům architektka. Pak společně hledali jednoho dodavatele, který má komplexní sortiment a dodá jim veškeré keramické obklady a dlažby. Takového partnera majitelé našli ve společnosti M.B.KERAMIKA. „Firmu jsme si vybrali na základě vynikajících referencí a dobrých cen. Architektka s námi vše konzultovala a naše představy „tlumočila“ obchodní zástupkyni firmy, která pro nás vybírala vhodné materiály a nechala vytvořit vizualizace. Pak jsme vše upravovali a ladili. Spolupráce to byla skvělá, a hlavně komplexní. Vše se povedlo na jedničku,“ vysvětlil spokojený majitel s tím, že firma dodala také zařizovací předměty do koupelny a jiné příslušenství. 

Řadu obkladů a dlažeb má firma skladem k okamžitému odběru.

koupelny


Do dětské koupelny majitelé vybrali koupelnové obklady v námořnické modré a limetkové barvě, které se jmenují Nordic. Dokonale s nimi ladí koupelnový nábytek. Na zemi je položena dlažba v imitaci dřeva s názvem Nau.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dům, který vyniká krásou přírodních materiálů:

Dům, který vyniká krásou přírodních materiálů
Dům, který vyniká krásou přírodních materiálů
Dům, který vyniká krásou přírodních materiálů
Dům, který vyniká krásou přírodních materiálů
Dům, který vyniká krásou přírodních materiálů
Dům, který vyniká krásou přírodních materiálů
Dům, který vyniká krásou přírodních materiálů
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
NádheraSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
parádaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles