Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fešák Píno přichází...

2. 09. 2008 | Kultura
Nezisková organizace Letní Sněhulák, která působí v oblasti volnočasových aktivit pro děti a mládež představuje zcela nový hudebně-zábavný projekt Fešák Píno s veřejně prospěšným posláním.

Těžištěm projektu Fešák Píno jsou tři základní složky. Nepřekonatelná crazy image, jedinečné hudební zpracování a opravdová jevištní show. Zpěvák Fešák Píno zaujme a osloví všechny kategorie publika - děti, mládež, dospělé a rodiny s dětmi. Proto se projekt řadí mezi projekty univerzální.

Pusťte si ukázku z z CD maxi singlu Fešáka Pína: Milujeme hudbu

Fešák PínoS Fešákem Pínem se mohou diváci setkat na nejrůznějších akcích po celé České republice. Dobrou náladu, radost a smích rozdává ve velké rodinné show při vystoupení na dětských plesech, na letních a zimních dětských táborech, při dětských dnech, v kempech, na školách v přírodě nebo na základních a mateřských školách. Fešáka Pína můžete také pozdravit na dalších akcích, jako jsou vystoupení v obchodních centrech, na módních přehlídkách, při městských slavnostech, na maturitních plesech nebo při vystoupení na nejrůznějších podnikových akcích.
Fešák Píno pravidelně přiváží zážitky z vystoupení menším i větším dětem v nemocničních zařízeních, dětských domovech a dalších místech České republiky a Slovenska. Svým vystoupením alespoň na chvíli pomáhá dětským pacientům zapomenout na bolest a strach, který na ně v mnoha případech čeká při hospitalizaci nemocnicích.

Moderně zpracované, profesionální a interaktivní pořady a vystoupení jsou plné smíchu, energie, vypointovaných scének, crazy kostýmů, konfet, pyrotechnických a ohňových efektů, tanečnic a mnoha technických vymožeností. Mezi které patří vystupování z plátna, kdy je celá jevištní show dějově propojena s velkoplošným plátnem umístěným na jevišti a dochází tak k jedinečnému efektu, kdy Fešák Píno vchází a opětovně vychází z velkoplošné projekce a tím diváky do slova vtáhne do děje vystoupení.

Rozzářené dětské tváře, radost a šťastné úsměvy, se kterými se Fešák Píno setkává po skončení každé akce jsou pro velkou odměnou pro celý tým Fešáka Pína... A tak nejedno nahlas a zřetelně vyslovené díky brzy obletí celou Českou republiku... A není vyloučeno, že nepoletí dál...

Termíny vystoupení a další podrobnosti na webových stránkách Fešáka Pína.


Čtěte také: I hasiči zpívají Milujeme hudbu

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nič pre mna
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles