Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Film Masaryk 2. díl

4. 03. 2018 | Televizní tipy
Karel Roden ve strhujícím životopisném dramatu o Janu Masarykovi. Kariérní diplomat a zábavný společník se obviňuje ze zásadního profesního selhání a hledá ztracený klid a kýženou rovnováhu v americkém sanatoriu pro choromyslné.

Proč došlo k Mnichovu 1938? A o co ve skutečnosti usiloval prezident Beneš? Premiéra druhé části dvoudílné televizní verze úspěšného celovečerního filmu Masaryk.

Ve 2. dílu filmu Masaryk dále hrají: O. Kaiser, H. Zischler, A. Joverová, P. Nicholas, J. Vyorálek, D. Crowley, M. Welsh, E. Vášáryová, R. Jašków, M. Hofmann, J. Greššo a další. Scénář: P. Kolečko, A. Koenigsmark a J. Ševčík. Kamera M. Štrba. Režie J. Ševčík.

Film Masaryk 2. dílV psychiatrickém sanatoriu pro děti a dorost v americkém Vinelandu se léčí velmi zvláštní prominentní pacient, český diplomat Jan Masaryk, který léčbu zkušenému doktorovi Steinovi neusnadňuje ani v nejmenším. Strhující drama československého velvyslance ve Velké Británii během krizových let 1937 až 1939. „Masaryk je krásná filmová postava, protože je samý problém a zároveň má velkou zodpovědnost,“ říká režisér filmu Julius Ševčík. „Jan Masaryk by byl raději umělcem, bohémem, ale měl smůlu, protože pocházel ze slavné rodiny. Ta postava má v sobě neustále vnitřní konflikt, je to člověk, od nějž se navenek očekává práce ve jménu velkých věcí, a přitom to je muž s křehkou, vášnivou a bolavou duší,“ dodává režisér.

Filmová verze tohoto dvoudílného televizního filmu Masaryk byla oceněna rekordními dvanácti Českými lvy! Karel Roden získal za roli Masaryka Cenu české filmové kritiky za rok 2017 v kategorii nejlepší herec.

2. díl filmu Masaryk můžete sledovat 4. 3. 2018 od 20,15 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Film Masaryk 2. díl:

Film Masaryk 2. díl
Film Masaryk 2. díl
Film Masaryk 2. díl
Film Masaryk 2. díl
Film Masaryk 2. díl
Film Masaryk 2. díl
Film Masaryk 2. díl
Film Masaryk 2. díl
Film Masaryk 2. díl
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !