Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Fotoalbum
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Povodeň

Autor:POHLAVI-zena 
Fotoalbum:Bratislava
Kategorie:Města a bydlení
Klíčová slova:Bratislava, Devín, povodeň, dovolená
Zobrazeno:770x
Vložená:21.04.2010 12:41 hod.
Hodnocení:5.34/10
Hlasovalo:204
+++++_____
FOTKA - Povodeň
 < Předchozí  ZVĚTŠIT FOTKU  Následující >
Další v kategorii:
Hodnocení
Fotka se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Fotka se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
No tak to jsme se určitě někde potkaly, máma hodně šila, tehdy jsme chodily často kupovat všelijaké látky.
Jana
Obrázek uživatelky
profil
Neteř je z Olomouce,po studiích učila na gymplu ve Šternberku,vdala se a kvůli bytu šli do Krnova.Ona učí občanskou nauku psychologii,anglinu a ještě jiné a její muž na stejné škole hudebku a počítače.Moje setra prodává na náměstí v Olomouci medové produkty.Mámu už nemám,prodávala celý život v řeznictví a táta byl pokrývač.Já jsem jeden čas prodávala na náměstí oděvy a textil(hned vedle byla ulička nahoru k fakultě),pak jsem 3roky prodávala v Prioru záclony a dekorační látky.No a potom na Polské ulici,ve Výstrojním zařízení,jako opravářka vojenské výstroje.
Pak už to znáš,otěhotněla a stěhovala se za mužem do Čech.
Obrázek uživatelky
profil
Moje máma se narodila v Rýmařově, od tří do osmi let žila v Krnově a pak museli z pohraničí v roce 1938 utéct, tak koupili domek v Olomouci na Letné. (Dědeček byl strojvedoucí.) Takže Krnov znám. Taky jsem tam byla na exkurzi v továrně na výrobu varhan na fakultě. Ale já jsem nevystudovala učitelský směr. Nikdy jsem nic neučila. Máma učila 38 let klavír a hudební nauku na LŠU Žerotín v Olomouci, já jsem vystudovaná muzikoložka a živím se knihovnictvím, ovšem odbornou prací, ne že bych půjčovala knihy. To taky neumím. Ale byla bych ochotna se to i na stará kolena naučit, což o to, jen kdybych mohla být doma!
Jana
Obrázek uživatelky
profil
.
Zkus to na gymplu v Krnově,učí tam moje neteř a dali jí byt.
Jani,již mlčím. Pa
Obrázek uživatelky
profil
Jestli na tom trváš, tak pracuju v Uměleckoprůmyslovém museu. Ale raději bych přivítala sehnání jakéhokoliv místa v Olomouci (i uklízečky, i když jsem PhDr.), abych se mohla do hodiny přestěhovat! Jenže o šestapadesátiletou babku, která odešla na základě své totální tuposti, aniž by ji někdo snad z Univerzity Palackého vyhazoval, už tam nestojí. Ale šestadvacetiletý syn mi to nepřestal vyčítat!!!
Jana a dost už na toto nešťastné téma

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles