MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Fotoalbum
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na tzv.slevy pouze s foťákem

Autor:POHLAVI-zena 
Fotoalbum:jaro 2012
Kategorie:Ostatní
Klíčová slova:
Zobrazeno:373x
Vložená:25.05.2012 19:59 hod.
Hodnocení:4.2/10
Hlasovalo:164
++++______
FOTKA - Na tzv.slevy pouze s foťákem
 < Předchozí  ZVĚTŠIT FOTKU  Následující >
Další v kategorii:
Hodnocení
Fotka se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Fotka se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ale to nesmí tak být, to je klamání zákazníka, musí dát za uvedenou cenua to oni moc dobře ví, ale spoléhají na neznalost zákonů zákazníka. Hlavně se nedat a pokud to jinak nejde, taky trochu klamat, že z povzdálí sleduje jejich jednání můj svědek a že to dám obchodní inspekci. Nejde jen o těch pár korun slevy, ale o princip a hlavně o dobrý pocit že aspoň v tom obchodě ze sebou nenechám zametat. Ono stačí co s náma dělá vláda.Musíme se naučit si hájit svá práva nebo z nás budou onuce.
Obrázek uživatelky
profil
mě zase většinou odbydou s tím, že třeba zapomněli vyměnit cenovku na regále(že to třeba byla akce jen minulý týden ap...), ale že stejně platí ta cena na pokladněSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
také se mi to stalo...snaží se potom ze zákazníka udělat blbce,přesněSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
že zboží " v akci" mělo u pokladny zcela jinou cenu než byla uvedena u zboží? Mně se to již párkrát stalo. No, jsme lidi, chybička se může vloudit, ale blbce ze sebe dělat nenechám. Pokladní zavolá prodavači do toho oddělení a pak tam se mnu jde, aby mi "dokázala", že jsem se zmýlila ( no ovšem, prodavač po jejím telefonátu cedulku vymění).Dnes jsem měla pravdu já, prodavač byl informován i o tom, že kousek od regálu se zbožím čeká má kamarádka a já že mám fotku.Nejde jen o ušetřené korunky, ale hlavně o princip. Buďte taky ve střehu a NEDEJTE SE.

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles