MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Fotoalbum
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

A ještě kávičku...

Autor:POHLAVI-zena 
Fotoalbum:Moje pečení
Kategorie:Vaření
Klíčová slova:moucnik, zákusek, sladkosti, mlsani
Zobrazeno:1838x
Vložená:03.08.2014 17:33 hod.
Hodnocení:6.37/10
Hlasovalo:636
++++++____
FOTKA - A ještě kávičku...
 < Předchozí  ZVĚTŠIT FOTKU  Následující >
Další v kategorii:
Hodnocení
Fotka se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Fotka se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
to je dobrotka..nezbylo????SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
OSTRUŽINOVÝ ŘEZ

Bílé těsto: 8 bílků, 150 g krystal.cukru, 130 g polohrubé mouky, 1 lžíce oleje, 1 lžička prášku do pečiva

Tmavé těsto: 8 žloutků, 150 g krystal.cukru, 130 g polohrubé mouky, 2 lžíce kakaa, 1 lžíce oleje, 1 lžička prášku do pečiva

Ostružinová nápln: 250 g másla, 250 g krystal.cukru, 2 vanilkové pudinky, 600 g ostružin, 500 ml vody

Čokoládová poleva: 150 g čokolády na vaření, 125 g 100% tuku




Pracovní postup: Bílé těsto - Bílky s cukrem ušleháme na tuhý sníh, přidáme olej a mouku smíchanou s práškem do pečiva

Tmavé těsto - Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme olej, kakao a mouku smíchanou s práškem do pečiva

Na plech vyložený papírem na pečení děláme střídavě bílé a tmavé hromádky těsta a na tmavé těsto navrstvíme zbytek

bílého těsta, trošku zarovnáme a pečeme při 200°C asi 20 minut

Ostružinová nápln - Ostružiny, cukr a 400 ml vody přivedeme do varu a vaříme 5 minut. Pak přecedíme a ostružiny

navrstvíme na vychladlý plát upečeného korpusu . V 100 ml vody rozmícháme pudinky, vlijeme do ostružinové vody a

za stálého míchání uvaříme husté želé. Do vyšlehaného másla zašleháme 2/3 vychladlého želé na růžovou nápln.

Ostružinový řez - Plát s ostružinami zalijeme 1/3 teplého želé. Jakmile trochu vychládne tak potřeme náplní a potřeme

čokoládovou polevou, dáme ztuhnout a nazdobíme dle vlastní fantasie
Obrázek uživatelky
profil
Luxusní řezy, prosím o receptík.Smajlík

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles