Bramboráky - nejoblíbenější recepty |
Jeřabiny - nejoblíbenější recepty |
Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
![]() |
| denkas | 10b | Datum vložení: 19.06.2016 19:49 hod. | |||
|
Teda to vypadá dobře |
||||
| Anicka59 | Postup: | Datum vložení: 19.06.2016 19:17 hod. | |||
|
Těsto: 7 celých vajec, 300g cukru krupice, 3 pol.lžíce horké vody ušleháme, do ušlehaného přidáme 1dcl oleje, 350 g polohrubé mouky a 1 prášek do pečiva. Vylijeme na papírem vyložený plech a pečeme přibližně 30 minut při 180°C a necháme vychladnout. Nápln: Umixujeme 800g očištěných jahod, přidáme k nim 2 jahodové pudinky a uvaříme jako klasický pudink a uvařený necháme za občasného promíchání vychladnout. Pak vešleháme 1 celé máslo. tuto hmotu pak natřeme na upečený korpus. Dokončení: Ušleháme 500 ml rostlinné šlehačky a potřeme jahodovou nápln a ozdobíme dle vlastní fantazie - např: jahodou, krémem apod. Lze ušlehat i běžnou 33% šlehačku (2ks). |
||||
| Soutěž o kouzelný příběh Víla Muchomůrka: Zimní dobrodružství. |
|
| Dopřejte si chuť Itálie a vyhrajte Tchibo Espresso Sicilia Style. |
|
| Soutěž o kouzelný Haribo Adventní kalendář! |
|
| Vyhrajte jednu z pěti Andělských dárkových sad vonných olejů Bugala. |
|
| Soutěž o luxusní péči s novým setem Dtangler a multifunkční péči Keratin Thermo Spray. |
|