Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Jiří Lábus v komedii Milion |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
![]() |
| evabel | 10 | Datum vložení: 05.03.2013 20:43 hod. | |||
|
určitě výborné![]() |
||||
| Martina59 | Datum vložení: 04.03.2013 20:35 hod. | ||||
|
![]() |
||||
| vocjan | 10b | Datum vložení: 04.03.2013 17:30 hod. | |||
|
![]() Jani, děkujem a já už mám uložený recept. |
||||
| savlickova | recept | Datum vložení: 04.03.2013 17:00 hod. | |||
|
1 kg vepřových jater 25 dkg uzené prorostlé slaniny 1 velká cibule 3 dl smetany 33 % 3 dl masového vývaru 1 malá sklenice sterilované směsi Halali hl. mouka, pepř, sůl Postup Vepřová játra opláchneme, zbavíme blan a nakrájíme na velmi malé a krátké nudličky. Slaninu a cibuli si nakrájíme na malé kostičky. V hrnci orestujeme slaninu a přidáme následně cibuli a opečeme do zlatova. Do slanino-cibulového základu přidáme nakrájená játra a zprudka je opečeme. Po opečení podlijeme vývarem a přidáme směs Halali. Dusíme pomalu do měkka v nezakrytém hrnci, čímž se nám zredukuje jak vývar tak i částečně kyselost vložené zeleninové směsi Halali. Jakmile jsou játra na skus příjemně měkká, tak přidáme smetanu, ve které jsme předtím rozmíchali 1 lžičku hl. mouky pro zahuštění. Dobře promícháme a necháme provařit na mírném ohni za častého míchání asi 10 minut. Dle vlastní chuti můžeme přisladit. Jedinečnou přílohou je houskový knedlík. |
||||
| Soutěž o novinku Lidé, kteří mají rádi psy, mají rádi lidi, kteří mají rádi psy. |
|
| Soutěž o vánoční kazetu RENOVIA a vánoční krémy na ruce SynCare. |
|
| Vyhrajte přípravky Naturevia a rozlučte se s podzimními splíny. |
|
| Soutěž o vstupenky do Kutné Hory na výstavu v Českém muzeu stříbra. |
|
| Soutěž o velký adventní kalendář Mixit. |
|
| Zpříjemněte si čekání na Ježíška s adventním kalendářem Oriflame. |
|
| Soutěžte s Elmich o moderní keramickou pánev Vital. |
|
| Soutěž o balíčky řady Pangamin pro zdraví střevního mikrobiomu. |
|