![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Věrka1950 | 10 b | Datum vložení: 24.07.2012 13:53 hod. | |||
|
radkalojka: díky, vyzkouším ![]() |
Babida | Babida- dortík | Datum vložení: 14.07.2012 16:53 hod. | |||
|
určitě mooooooooooooooooc dobrá |
Vikitorie | 10b | Datum vložení: 10.07.2012 22:56 hod. | |||
|
Natína zavřít do kuchyně alespoň na týden |
radkalojka | Hledala jsem recept a našla na CHŽ | Datum vložení: 08.07.2012 16:24 hod. | |||
|
S dovolením Použité suroviny receptu Bábovka s větrníkovou příchutí: 4 vejce | 3 hrnky celozrné hladké mouky nebo polohrubé mouky | 1 a 1/2 hrnku třtinového či kurpicového cukru | 1 hrnek oleje | 1 šlehačka | 5 lžic krupicového cukru | 1 kypřící prášek Postup přípravy receptu Bábovka s větrníkovou příchutí: Do kastrůlku dáme 5 lžic cukru a necháme roztopit do zlatavě hnědého karamelu. Mezitím si ohřejeme šlehačku v mikrovlně, aby byla teplá. Tu pak po lžících opatrně vmícháváme do karamelu. Pozor, vře to a prská. Postupně dolijeme celou šlehačku a necháme při varu rozpustit karamel. Vejce, cukr a olej šleháme šlehačem do husté pěny, do které potom malým pramínkem a za neustálého šlehání přiléváme horkou karamelovou šlehačku. Důkladně prošleháme a přidáváme po hrnečku mouku. Opět dobře promísit a na závěr zašlehat prášek do pečiva. Nalijeme do důkladně vystříkané formy (nebo klasika - vymazat tuk+mouka, strouhanka, kokos) Pečeme cca 3/4 hodiny asi na 160°C |
tomkatze | . | Datum vložení: 08.07.2012 10:36 hod. | |||
|
dala bych si ![]() |
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |