Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilování patří k létu – pochutnejte si s námi!

31. 05. 2013 | Zahrádka
-Komerční sdělení-

Léto už je za humny a to znamená co? Přeci období grilování! Grilování je stále oblíbenější trávení letních večerů a víkendů. Vůně grilovaného masa, pivo, přátelé a volný večer – co víc si přát? Abyste si mohli dopřát pokrm z grilu, nemusíte ani vlastnit zahradu.


Jak vybrat ten správný gril?

o Když nedáte dopustit na klasiku
Když grilovat, tak na ohni! Moderní novinky Vás nelákají, a abyste si řádně užili grilovací atmosféru, potřebujete cítit vůni ohně? Pak jsou pro Vás ideální grily na dřevěné uhlí.

grily a grilovánío Když hledáte nekompromisní kvalitu
Neradi plýtváte časem i penězi? Plynový gril je pro Vás ten pravý! Gril na plyn nemusíte zdlouhavě nahřívat – je okamžitým zdrojem tepla. Stačí zapnout a můžete hned začít grilovat.

o Když nemáte zahradu
Rádi byste si pochutnali na grilovaných pochoutkách, ale nevlastníte zahradu? Žádný problém! Elektrický gril je jako dělaný ke grilování na balkoně či terase. Z elektrického grilu nevychází žádné zplodiny, které by mohly obtěžovat sousedy.

A jdeme grilovat!

Fantazii se meze nekladou. A zvláště ne, pokud se jedná o grilované pokrmy. Na gril můžete dát skutečně cokoliv! Kromě steaků, sýrů a zeleniny můžete grilovat i mořské plody, dezerty i třeba ovoce! Nejste si jisti a přeci jen byste uvítali nějaké ty recepty či tipy? Na Grilovani.cz najdete nejen všechny potřebné propriety, ale také grilovací recepty, omáčky, koření, či delikatesy z USA.

Vyberte ten správný gril a ogrilujte si nějakou dobrotu
– nejlepší recept na příjemně strávený letní večer.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak na balkon i terasu můžu doporučit elektrický gril Muurikka Smoker, přidáte dřevní štěpku a máte vůni jak na ohni a přitom neobtěžuje okolí.
http://www.gril-muurikka.cz/
Obrázek uživatelky
profil
Miluji grilování a letos už jsem grilovala a taky udila kapry .
Obrázek uživatelky
profil
letos to na grilování moc nevypadá,zatím se nám to povedlo 2×Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
doufejme,že letos už nám počasí bude přát
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles