MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hospoda U Druhé šance 2.10. 2013

2. 10. 2013 | Televizní tipy
Zábavná reality show Hospoda U Druhé šance ze dne 2.10. 2013 přinášející skutečné lidské příběhy, vůli postavit se nepřízni osudu, chuť a snahu svůj život změnit k lepšímu.
 
Zábavná, atraktivní a přesto velice lidská reality show Hospoda U Druhé šance ze dne 2.10. 2013, která nabízí divákům jedinečné  příběhy a zajímavé osudy deseti soutěžících, usilujících o vysněné místo kuchaře v nové restauraci. Soutěžících postupně ubývá, někteří selžou, jiní přestávají stačit kladeným nárokům, až se nakonec, v přímém souboji o vysněné místo Hospoda U Druhé šance 2.10. 2013kuchaře v nové restauraci, utkají dva finalisté. Pořad přináší jedinečné situace, vtipné příhody, nezapomenutelné momenty a dramata boje o naplnění snu, napětí a vzrušení reálného soutěžení i humorné peripetie týmového soupeření.

Pátá epizoda show Hospoda U Druhé šance ze dne 2.10. 2013 přivádí soutěžící k ostravské tradici. Poprvé si zkusí práci v restauraci U Druhé šance, kde bude ten nejlepší z nich pracovat hned v rámci úkolu, který se zdá být nad jejich síly.

Musí připravit oběd o několika chodech pro početnou skupinu bývalých horníků. Někteří soutěžící zřetelně ukazují své limity jak v rámci kuchařských dovedností, tak ve schopnosti fungovat v týmu. Oběd hrozí ostudou, Dalibor s Marcelem musí zasáhnout. Každý soutěžící vidí události po svém, vyhrocené situace mají svoji dohru i při konečném vyřazování.

Další díl zábavné reality show uvidíte 2.10. 2013 od 21,30 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !