Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

HUAWEI Nova 9 SE: špičková technologie jako designový doplněk

23. 03. 2022 | Technika
-Komerční sdělení-

HUAWEI nedávno představil nový smartphone HUAWEI Nova 9 SE, který je jak dělaný pro aktivní mladé lidi nejen proto, že dokonale propojuje jedinečný design a nejnovější technologie. Jeho uvedení na lokální trh doprovází motto “be beautiful, be powerful” a jeho tvářemi jsou překrásná zpěvačka Elizabeth Kopecká a profesionální fotografka Mia Křížková. Obě úspěšné ženy jsou krásné a především silné v tom, co dělají, stejně jako nový HUAWEI Nova 9 SE.

Dokonalá kombinace krásy a síly


Každá generace chytrých telefonů z řady Nova je interpretací mládí, technologií a dokonalého designu. A to přináší i HUAWEI Nova 9 SE. Jeho výjimečný svěží design, který je mladistvý, elegantní a rozhodně není obyčejný, ve spojení s prvotřídní technologií, dělá z tohoto chytrého telefonu nadčasovou klasiku, která zaujme hned na první pohled! V souladu se stylem řady HUAWEI Nova bude HUAWEI Nova 9 uveden na trh ve třech barvách: Crystal Blue, Midnight Black a později i Pear Whitel. Nejen krásný zevnějšek, ale i to, co je uvnitř jsou důvody, pro které si nový HUAWEI Nova 9 SE oblíbily zpěvačka Elizabeth Kopecká a fotografka Mia Křížková. Právě ony se staly ambasadorkami této novinky a také dokonale vystihují motto, které doprovází celý launch, “be beautiful, be powerful”. Protože v kráse je síla!

Huawei Nova 9 SE
Toho jsou obě důkazem. Mia je nejen nádherná žena, která zaujme svými modrými vlasy, ale také talentovaná fotografka, vizážistka a retušérka, ačkoliv fotografii ani grafiku nevystudovala. Šla si tvrdě za svým a prakticky všechno se naučila sama. Elizabeth je influencerka, ale také zpěvačka, kterou si lidi nevryli do paměti jen kvůli jejímu vzhledu, ale také díky pronikavému a silnému hlasu. Ten jí nakonec přinesl stříbrné místo v SuperStar.

HUAWEI Nova 9 SE

Designový fotomobil, který chce každý


Novinka HUAWEI Nova 9 SE není perfektní pouze svým designem, ale také výbavou. Tento chytrý telefon se může pochlubit vysokým rozlišením fotoaparátu pro ještě lepší zážitek z fotografování, a také kamerou vhodnou na vlogování a natáčení videí. I to je důvod, proč se Elizabeth s Miou do telefonu zamilovaly! Instagramové fotografie a videa s ním budou lepší, než kdy předtím. Nový 108 Mpx systém čtyř kamer nastavuje zcela nový standard a pomáhá uživatelům zachytit více detailů a pořizovat dokonalé fotografie ve vysokém rozlišení.

Pochlubit se může také svým 6,78palcovým FHD displejem a funkcí 66 W SuperCharge, díky které  se smartphone nabije neuvěřitelně rychle a uživatelé si ho tak mohou užívat téměř nepřetržitě. Se všemi těmito funkcemi je HUAWEI Nova 9 SE chytrým telefonem, který mladým lidem nabízí vše, co potřebují k tomu, aby si užívali života naplno a zůstali v centru věcí, které jsou pro ně důležité.

Be beautiful, be powerful s novým telefonem HUAWEI Nova 9 SE. Nechte se ohromit jeho designem a zlákat sílou 108 Mpx fotoaparátu. K dostání je za cenu 8 499 Kč.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !