Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I doma můžete spát jako v pohádce

16. 11. 2013 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Obdivujete při sledování filmových pohádek natočených na hradech a zámcích komfortní vysoké postele? Díky matraci Fox 28 si pohádkový spánek můžete dopřát i ve vaší ložnici.

Přední český výrobce matrací a roštů Tropico vyslyšel přání mnoha svých zákazníků a vyvinul unikátní matraci Fox 28 s ojedinělou výškou 28 cm. Jde o novinku, se kterou se na českém trhu jinak nesetkáte.

Tato extrémní výška přináší zcela nový rozměr spánku. Vyšší matrace usnadňuje vstávání, umocňuje ortopedické a relaxační vlastnosti, navozuje pocit bezpečí. Luxusní matrace Fox 28 je se svými 28 centimetry vhodná pro všechny členy rodiny, kteří vyžadují vysoký spánkový komfort. Také ji ocení starší a hůře se pohybující lidé, jež vstávání z postele zatěžuje.

matrace FoxO vlastnostech matrace Fox

Možná jste se již v minulosti setkali s její starší „sestřičkou“ matrací Fox, je typická rozdílnými tuhostmi ložných ploch. Měkčí strana je vyrobena z paměťové pěny s přírodními výtažky, díky nimž je vhodná i pro alergiky. Vybrat si můžete z profilace rovné masivní nebo jemné masážní, která uvolňuje namáhané svaly.

Sedm anatomických zón a ramenní kolébku nabízí tvrdší strana matrace z Flexifoam pěny. Speciální profilace ve tvaru kostek zabraňuje při dlouhodobém ležení vzniku proleženin. Potah Wellness Line obsahuje klimatizační vrstvu z dutého vlákna, jenž zvyšuje prodyšnost matrace. Předchází nadměrnému pocení, muže ochladí a ženy zahřeje.

Foxík potěší holky i kluky

Oblíbená matrace Fox byla doposud dostupná ve výškách 16 cm pro děti a ženy s váhou do 70 kg, 20 cm pro zákazníky vyžadující stabilitu a pohodlí a 24 cm vyvolávající pocit jistoty. Nyní k nim přibyla výše zmiňovaná unikátní výška 28 cm - matrace Fox 28 a výška 14 cm - matrace Foxík. Už svým názvem napovídá, pro koho je určena – při spaní vytváří optimální podmínky pro oporu dětské páteře. Je dodávána ve všech standardních rozměrech.

Dopřejte si pohádkové lenošenímatrace Fox

Pokud vás tato unikátní novinka zaujala, využijte aktuální nabídky 1+1 zdarma. Za cenu jedné získáte matraci v akci pro vás i vašeho partnera. Aby matrace Fox poskytovala svým uživatelům skutečně komfortní poležení, je podrobena náročným zátěžovým testům. Kontrolami prochází bez sebemenších potíží, proto je na ni poskytována záruka neobvyklých 6 let!

Navíc výrobce garantuje pro rozměry 90x200 cm, 80x200 cm, 85x195 cm při výšce 20 cm dodání do 4 dnů, což zejména v nadcházejícím adventním čase jistě oceníte. Pohádkovému vánočnímu lenošení na nové luxusní matraci Fox 28 už potom nic bránit nebude.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ačkoliv tyto komerční články v oblibě nemám, musím říct, že matrace Fox je opravdu výborná matrace. kupovali jsme ji letos rodičům k 70nám(sehnali jsme je 2 za cenu 1 tady: http://www.matrace-matex.cz/cs/eshop/matrace/matrace-fox-11-zdarma.html) a naši si je opravdu moc pochvalují.. tak doufejme, že jim vydrží dýl než tu 6 letou záruku Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles