8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I menší koupelna může vypadat větší

25. 02. 2022 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Budete zařizovat malou koupelnu?  Poradíme vám, jak ji opticky zvětšit. Vsaďte na keramické obklady a dlažby ve světlých a neutrálních barvách, jako je béžová, hnědá, šedá či krémová. Velmi oblíbené jsou keramické imitace mramoru, kamene nebo dřeva, které nevyjdou z módy ani po letech. Struktura přírodního materiálu, ať už je to mramor či kámen, nejdokonaleji vynikne na větším formátu obkladu a dlažby. Díky minimu spár bude zároveň menší koupelna působit vzdušným a prostornějším dojmem. Skvěle může v  koupelně vypadat kombinace většího formátu dlažby a malých obkladaček v retro stylu nebo použití dvou různých keramických imitací. Inspirujte se 3 majiteli menších koupelen, které díky důmyslnému řešení působí větší.

1. Kombinace malého a velkého formátu


První majitelce se líbí jak moderní, tak retro styl koupelny. Proto se rozhodla zařídit ji v duchu nejžhavějších koupelnových trendů a zvolila mix formátů – větší moderní dlažbu a malé retro obkladačky. Dlažba v imitaci kamene v rozměru 60x60 cm dokonale ladí s kachličkami ve formátu 10x30 cm v béžové barvě s jemným nádechem do růžové. Koupelnový nábytek v dekoru dřeva dodává koupelně na útulnosti. „Do koupelny jsme vybrali teplé, pastelové barvy, které se moc líbí zejména našim malým dětem,“ přiblížila majitelka. 

obkladačky Brick

Malé béžové obkladačky Brick s reliéfním povrchem ladí s dlažbou imitující kámen s názvem Sand prime.

Majitelka si celou koupelnu zařídila online z pohodlí svého domova. Spolehla se na služby koupelnového studia M.B.KERAMIKA, které již několik let pomáhá zákazníkům s výběrem také online. Jak byla spokojená?

 „On-line specialistka byla ochotná se mnou komunikovat dokonce i ve večerních hodinách. Měla také výborný přehled o sortimentu a na základě mých představ mi ihned doporučovala obklady a dlažby v požadovaném designu. Posílala fotografie produktů a doporučovala vhodná řešení do koupelny. Online nákup obkladů a dlažeb byl kvůli covidovým opatřením pro moji rodinu tak trochu nutností, ale ničeho nelituji, právě naopak. Byla jsem mile překvapená, jak rychlý a jednoduchý měl výběr a následný nákup průběh,“ popsala své zkušenosti s nákupem majitelka.

M.B.KERAMIKA ji také zaslala vybrané vzorky obkladů a dlažby domů pro usnadnění rozhodování a následně zajistila dopravu objednaného zboží.

dekor dřeva
Ke kachličkám a dlažbě se dokonale hodí koupelnový nábytek v dekoru dřeva.


Specialisté firmy jsou tady také pro vás - 7 dní v týdnu až do 21:30. Rádi vám doporučí  nejen obklady a dlažbu do koupelny, kuchyně či jiné části interiéru, ale také sanitární keramiku, vany, sprchové kouty, baterie, sprchy či vaničky. Na vyžádání vám pošlou foto i jiných malých koupelen.

2. Souznění dvou keramických imitací


Design další menší koupelny je důkazem toho, že i různé keramické imitace mohou vedle sebe vypadat úžasně. Stačí je správně barevně a stylově zkombinovat. Majitel zvolil design kamene a dřeva. Na podlaze koupelny a kolem vany je položena dlažba imitující dřevo, která je nerozeznatelná od pravé dřevěné podlahy. Stěny koupelny zdobí obklad imitující kámen v efektní barevné kombinaci – béžová a černá. Černé umyvadlo se skříňkou v lesku dodává koupelně luxusní nádech a sofistikovanou eleganci. Tady je vidět, že i tmavá barva se dá do malé koupelny použít, když bude plnit funkci doplňku a bude zkombinována se světlejšími barvami.

imitace dřeva

Na podlaze koupelny zákazníka je položena dlažba imitující dřevo Travel, dominantou stěn je obklad imitující kámen Officine ve dvou barvách.


3. Čistá krása jedné imitace


Někdy k dokonalému výsledku stačí opravdu málo! To platí o koupelně, jejíž dominantou je keramická imitace mramoru. Majitelka si přála mít jednoduchou a elegantní, a zároveň luxusně vypadající koupelnu, která bude působit čistým dojmem. Specialisté M.B.KERAMIKY jí doporučili keramickou imitaci mramoru ve velkém formátu 60x120 cm a s povrchem v lesku. Leské velkoformátové imitace mramoru vždy dodají koupelně luxusní nádech. Zároveň navozují dojem, že je v koupelně více světla. To mohou ocenit zejména majitelé menších koupelen bez okna.

Majitelka si pochvaluje, že mezi koupelnovými obklady a dlažbou je minimum spár a koupelna se tak snadno udržuje. S obklady a dlažbou perfektně ladí koupelnový nábytek v dekoru dřeva.

obklad v imitaci mramoru


K šedému obkladu v imitaci mramoru Trilogy se dokonale hodí koupelnový nábytek v dekoru dřeva.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je to všechno o tom, jak se koupelna uspořádá Smajlík . Taky není potřeba tam mít všechno. Třeba sušička na prádlo je podle mě úplná zbytečnost Smajlík . My jsme s nechali koupelnu předělat od https://www.gareko.cz/ a stačilo pár úprav a máme teď koupelnu mnohem vzdušnější než předtím Smajlík .
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles