Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?

13. 01. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Nechte se okouzlit krásou luxusních obkladů a dlažeb Versace, Roberto Cavalli či mozaik Sicis


Chtěli byste luxusní koupelnu s nádechem prestiže a jedinečnosti? Tak vsaďte na obklady a dlažby z pera renomovaných značek, jako jsou Versace nebo Roberto Cavalli. Dominantou vaší koupelny se mohou stát také překrásné, ručně vyráběné mozaiky Sicis, které zdobí ty nejluxusnější koupelny světa. V prestižně vypadající koupelně hraje významnou roli také vybavení – koupelnový nábytek, umyvadlo, vana či baterie. Inspirujte se, jak můžete vaši koupelnu zahalit do luxusu.

jggluxusní dlažba a keramika
Detail dlažby v imitaci dřeva Versace s názvem Eterno. K dlažbě se dá pořídit keramická dekorace s typickým atributem značky – řeckým meandrem.

Chcete si prohlédnout krásné fotografie koupelen, podívat se na novinky a najít spoustu inspirace? Podívejte se na luxusní koupelny.

Tipy pro luxusní koupelnu Versace: Zvolíte přepychově vypadající obklad a dlažbu, anebo upřednostníte eleganci?


Pořádnou dávku luxusu koupelně dopřejete, pokud zvolíte luxusní obklady a dlažby Versace. Značka Versace je dnes velmi všestranná. Podobně jako při navrhování módních kousků vychází i v sortimentu koupelen vstříc různým skupinám zákazníků – jak milovníkům přepychu a extravagance, tak elegance.

Všichni milovníci značky budou překvapeni příznivými cenami základních produktů. Hlouběji do kapsy sáhnete při použití dekorů ve větší míře. 

Chtěli byste přepychově či extravagantně vypadající koupelnu značky Versace? Máte několik možností, jak ji vytvořit. Podívejte se na příklady:

    • Koupelnové obklady a dlažby se zlatými nebo stříbrnými odlesky. Zvolit můžete také luxusní mozaiku Versace s logem Medúzy, která obsahuje pravé zlato.
koupelnové obklady a dlažby GOLD
Luxusní obklad Gold od značky Versace zahalí koupelnu do přepychu. Atmosféru koupelny dotvoří stylový koupelnový nábytek a zrcadlo nebo baterie či osvětlení Versace a další doplňky. 

Mozaika Versace může obsahovat pravé zlato. Dá se použít k jakékoliv kolekci obkladů a dlažby Versace a zvýrazní celkový styl koupelny.

    • Luxusní obklad a dlažba v imitaci mramoru dodá koupelně vždy nádech přepychu. O to větší, pokud bude nést jméno Versace!
designová dlažba Emote 
Designový obklad a dlažba Versace s názvem Emote v exkluzivní imitaci mramoru je k dostání také v černo-bílé kombinaci. Krása mramorových struktur vynikne všude v interiéru, jako například v obýváku.

Chtěli byste elegantně vypadající koupelnu značky Versace? I v tomto případě máte několik možností: Zvolit můžete například koupelnový obklad v jednoduchém, méně zdobném stylu či dlažbu imitující dřevo, která se dá použít i jako obklad na stěnu.
luxusní koupelny Versace
Tato luxusní koupelna v černo-bílé kombinaci je vytvořena z obkladů Solid Gold značky Versace – je to novinka značky. Pro ještě luxusnější design je možné zvolit obklady ve zlaté barvě, které jsou součástí kolekce. V koupelně je kladen důraz na každý detail – všimněte si umyvadla, vany do prostoru, ručníky Versace nebo zlaté baterie a další doplňky.

dlažba Versace EternoDlažba Versace s názvem Eterno imituje dřevo a na jejím povrchu jsou zlaté problesky. I tohle je nedávná novinka v sortimentu Versace. Dlažba je vhodná do koupelny i jiných částí interiéru, jako například do ložnice.

Nechte si s výběrem luxusních obkladů a dlažby poradit


Podobně jako na módních kouscích – kabelkách Versace či šatech Versace, jsou i na obkladech a dlažbách této značky vyobrazeny její typické atributy – Medúza či řecký meandr. Chtěli byste poradit s výběrem luxusního obkladu či dlažby nebo s celým návrhem vaší koupelny?

Kontaktujte specialisty z online centra společnosti M.B.KERAMIKA anebo navštivte jednací místnost ve stylu Versace v jejím brněnském studiu. Budete si moci prohlédnout nejen vzorky obkladu a dlažby Versace, ale také od jiných světoznámých návrhářů, jako jsou Roberto Cavalli, Valentino či Giorgio Armani a uvidíte všechny jejich novinky. Získáte spoustu inspirace.

jednací místnost ve stylu Versace

S výběrem luxusních obkladů a dlažeb vám poradí v jednací místnosti ve stylu Versace v brněnském studiu společnosti M.B.KERAMIKA.

Tip pro milovníky extravagance: Seznamte se se styly luxusních dlažeb a obkladů Roberto Cavalli


Chcete opravdu extravagantní koupelnu? Vhodné řešení pro vás budou představovat luxusní obklady a dlažby Roberto Cavalli, které jsou exkluzivní novinkou v sortimentu M.B.KERAMIKY. Italský módní mág je v módním průmyslu považován za krále extravagance. Ve svých moderních módních kolekcích s oblibou využívá zvířecí vzory, výrazné květinové potisky nebo drahé kožešiny…Jeho návrhářský rukopis, plný sex-appealu a smyslnosti, se objevuje i na luxusních obkladech a dlažbách, které nesou jeho jméno.


Jaké jsou možnosti pro vytvoření luxusní koupelny značky Roberto Cavalli?


    • keramické imitace mramorů, které koupelně dopřejí smyslnost a nápaditost

značka Roberto Cavalli
I takto může vypadat interiér, jehož dominantou se stane obklad a dlažba v imitaci mramoru značky Roberto Cavalli. Keramická imitace na obrázku se jmenuje Rock Symphony.

    • keramická imitace v designu jaguáří srsti, která koupelně dodá punc exkluzivity

luxusní obklady Roberto Cavalli
Luxusní obklad Roberto Cavalli s názvem Giaguaro Mask je k dostání v několika barvách.

    • luxusní obklad a dlažba s atraktivními, nepřehlédnutelnými vzory

obklady a dlažba Roberto Cavalli
Designový obklad a dlažba značky Roberto Cavalli s názvem Tanduk má několik atraktivních barev.

Specialisté z M.B.KERAMIKY vám k luxusním obkladům a dlažbám Roberto Cavalli rádi doporučí také designové baterie, umyvadlo, vanu, či sprchový kout a další moderní vybavení. Každý detail vaší koupelny tak bude dýchat luxusem.

I luxusní koupelna může vypadat jako prestižní umělecké dílo: Seznamte se mozaikami Sicis


luxusní mozaiky SicisVelmi atraktivně bude koupelna působit s využitím luxusní mozaiky Sicis. Tyto mozaiky se vyskytují v těch nejluxusnějších stavbách světa, včetně koupelen.  Vypadají jako umělecká díla a živé malby, která obdivují návštěvníci v nejprestižnějších galeriích.

Luxusní mozaiky Sicis jsou skutečně originálními uměleckými díly.


Čím se vyznačují mozaiky Sicis?


    • Ty nejzajímavější se vyrábějí  ručně, kdy se skládají kamínek po kamínku někdy i stovky hodin. Při ruční výrobě se zvládne udělat za 1 den přibližně 0,6 – 0,8 m² mozaiky.

Luxusní mozaika Sicis se nevyužívá pouze v koupelnách, ale také v jiných částech interiéru nebo na dně bazénů.

luxusní mozaika Sicis
    • mohou mít různé motivy – některé vypadají jako starobylé malby v historických chrámech či kostelech, další interpretují přírodu – květy, zvířata či stromy, jiné mají geometrické, ornamentální a další vzory…

mozaiky Sicis
Na mozaikách Sicis mohou být vyobrazeny například různé květy.

    • stejný vzor jako na moderní mozaice se může objevit také na interiérovém vybavení či špercích. Stoly, křesla, vany, vitríny, lampy, paravány, náhrdelníky či náušnice. Zájemce může sladit svůj dům, byt a i celý svůj outfit s mozaikou v koupelně.

vany Sicis
Stejný design jako na mozaice Sicis se může objevit také na vaně a dalším vybavení.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?:

Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
Jak dopřát koupelně ten pravý luxus?
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !