Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak na oslnivě krásnou terasu

15. 02. 2021 | Rekonstrukce
-Komerční sdělení-

Mají překrásné designy, vynikající technické vlastnosti a jsou téměř bezúdržbové. Pro tyto důvody si řada lidí venkovní keramické dlažby zkrátka zamiluje. Venkovní dlažba z keramiky je vhodná všude do exteriéru – na terasy, balkony či k bazénu. Dá se pokládat 4 způsoby – lepením nebo bez lepidla na terče, do trávy nebo do štěrku. Inspirujte se lidmi, kteří podlehli kráse a vlastnostem keramické dlažby a vybrali si ji na terasu, balkon či k bazénu. Jaro je tady co nevidět a právě teď je ten nejepší čas přemýšlet nad výběrem venkovní podlahové krytiny.

Oceňuje snadnou manipulaci s dlaždicemi


2cm dlažby na terasy jsou hitem současnosti. Mají úchvatné designy. Mohou být například zcela nerozeznatelné od pravého kamene, dřeva či betonu. Pokládají se bez lepidla, což má v exteriéru řadu výhod. To vše velmi zaujalo i jednoho ze zákazníků společnosti M.B.KERAMIKA. Z možností, které mu specialisté firmy doporučili, jej nejvíce okouzlila 2cm dlažba v imitaci betonu a pokládka na terče. Zákazníkovi se líbí, že dlažba na terče se nelepí a není tak pevně spojena s podkladem. To znamená, že s venkovními dlaždicemi se dá i po pokládce hýbat a pracovat. I dodatečně je tak možné upravit tvar či dispozici terasy, popřípadě ji celou rozebrat.

venkovní dlažba Memory Mood

Venkovní dlažba Memory Mood imituje ručně vyráběné cementové dlaždice z konce 18. století. Podle zákazníka je dlažba z keramiky hezčí než betonová nebo zámková dlažba.

Chtěli byste si prohlédnout další fotografie krásných teras v designu betonu, kamene, dřeva, mramoru nebo barevné terasy? Atraktivní fotky teras najdete na terasy inspirace.


Pochvaluje si možnost vést pod dlažbou potrubí


I další ze zákazníků firmy si vybral k bazénu 2cm dlažbu, která vypadá jako pravý kámen. Také zvolil pokládku na terče. Terasová dlažba na terče se dá pokládat na pevný podklad. Zákazník ji nechal položit na zhutněný štěrkový podklad. Líbí se mu, že díky možnosti rozebíratelnosti dlaždic je pod dlažbou možné vést kabely od zahradního osvětlení či portubí a v případě potřeby provést opravu, rozšířit nebo posunout rozvody a podobně.

Prostřednictvím volných spár mezi venkovními dlaždicemi je zajištěn bezproblémový odtok vody.

Dlažbu na terasu či k bazénu si můžete vybrat také online

K řadě 2cm dlažeb se dají pořídit také tvarovky k bazénu z keramiky – přelivové  hrany nebo odtokové kanálky. Tyto tvarovky jsou vyrobeny z keramických dlaždic a mají stejný design jako dlažba použita k bazénu. Dlažbu na terasu či k bazénu si můžete vybrat také online! Specialisté online centra vám v pracovních dnech až do 21:30, a také o víkendu v odpoledních a večerních hodinách rádi doporučí nejen mrazuvzdornou venkovní dlažbu dle vašich představ, ale také tvarovky nebo terče. Dlažba do exteriéru by v závislosti na místě, kde bude položena, měla mít potřebný stupeň protiskluznosti – i s tím vám v online centru pomohou. Pošlou vám také spoustu inspirace – fotografie či videa dlažeb a udělají pro vás i mnoho dalšího.

dlažba imitace kamene Quarziti

Zákazník má u bazénu na terčích položenou 2cm dlažbu v imitaci kamene. Její název je Quarziti.


Je rád za bezproblémový odtok vody


Venkovní dlažbu o tloušťce 2 cm je možné pokládat také do trávy nebo do štěrku  a i u těchto typů pokládek se dá s dlaždicemi manipulovat i po položení. Další ze zákazníků firmy si vybral vzorovanou dlažbu, kterou nechal položit do štěrku. Vrsta štěrku vytvořila pod dlažbou na zahradu drenáž. Zákazník si pochvaluje, že je prostřednictvím volných spár mezi dlaždicemi zajištěn bezproblémový odtok vody. Štěrk zároveň působí na zahradě jako okrasní prvek.

venkovní dlažba Tex

Zákazník, který si vybíral online - bez návštěvy prodejny, má na terase venkovní 2cm dlažbu, která se jmenuje Tex.

Líbí se mu, že dlažba se dá snadno čistit


Exteriérová 2cm dlažba je vhodná také na balkon! Zákazníka nejvíce okouzlil design dlažby v dokonalé imitaci starého perského koberce. Je rád, že dlažba nejenže hezky vypadá, ale taky se snadno udržuje. Stačí ji vytírat vodou s přídavkem saponátu nebo čistícího prostředku na keramickou dlažbu. Venkovní dlažba z keramiky bude i po letech krásná a její barvy v důsledku působení slunka či mrazu nevyblednou. Také se do ní nevsáknou rozlité tekutiny, jako jsou olej, víno, či ovocné džusy.

2cm venkovní dlažba zatíží terasy v patře a balkony méně než například betonová dlažba. Spoustu důležitých informací najdete v článku Výhody 2cm venkovní dlažby pro balkony a terasy v patře.

venkovní dlažba Carpet

Zákazník má na balkoně 2cm venkovní dlažbu, která se jmenuje Carpet a dokonale imituje starý peršan.

Venkovní dlažbu z keramiky je možné také lepit


Chtěli byste keramickou dlažbu na terasu, balkon či k bazénu lepit? Samozřejmě můžete. I lepená keramická dlažba má stejné vlastnosti jako 2cm dlažba. Patří mezi ně krásný design, odolnost, mrazuvzdornost, protiskluz či snadná čistitelnost. Lepené dlaždice však nepůjde rozebrat. Před lepením je třeba velmi pečlivě připravit podklad. Dlažbu je mimo jiné třeba precizně nalepit, zaspárovat a provést dilatace, aby v zimě nepopraskala mrazem. Specialisté M.B.KERAMIKY vám rádi vysvětlí, jestli pro váš exteriér bude vhodnější lepená dlažba nebo 2cm dlažba na terče, do trávy či stěrku.

Řadu dlažeb má firma skladem k okamžitému odběru.

keramická dlažba Stonequartz

Zákazník má u bazénu lepenou keramickou dlažbu Stonequartz, která vypadá jako kamenná dlažba.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak na oslnivě krásnou terasu:

Jak na oslnivě krásnou terasu
Jak na oslnivě krásnou terasu
Jak na oslnivě krásnou terasu
Jak na oslnivě krásnou terasu
Jak na oslnivě krásnou terasu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !