8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu

3. 03. 2023 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Chtěli byste moderní interiér, který každého dostane do kolen? Dokonalým řešením pro vaši koupelnu, kuchyň, obývací pokoj či ložnici mohou být keramické dlažby v imitaci kamene, mramoru nebo betonu. Nejenže mají krásný design a vypadají jako pravé materiály. Ale také se dají použít i jako obklady na stěnu všude v interiéru. Například za kuchyňskou linku či za čelo postele v ložnici…Získejte inspiraci právě teď!

Keramická imitace mramoru = luxusní interiér


Toužíte po interiéru s nádechem luxusu? Pak budou pro vás keramické dlažby v imitaci mramoru doslova trefou do černého. Dokonale vykreslené žíly mramoru vytvoří dechberoucí atmosféru v koupelně, kuchyni nebo v ložnici. Výrobci se často inspirují mramory, které se běžně těží v přírodě a keramické imitace jsou tak nerozeznatelné od pravého materiálu. Imitace z keramiky jsou na rozdíl od pravého mramoru vhodné i do koupelny, protože se do nich nevsakuje voda. Zvolit můžete povrch lesk i mat.

dlažba v imitaci mramoru

























Keramické dlažby se dají využít na podlahu i stěnu koupelny. Na fotografii je mramorová imitace Selection.



Jak nejdokonaleji vynikne struktura mramoru? Velký formát, seznamte se! Čím větší rozměr dlažby zvolíte, tím bude struktura mramoru výrazněji viditelná a doslova v interiéru zazáří! Oblíbené jsou formáty 60×120 cm, 100×100 cm, 120×120 cm, 150×150 cm,100×300 cm a mnohé další. Odborný specialista vám vždy poradí, jaký rozměr bude nejvhodnější přímo pro vaši koupelnu, kuchyň či obývací pokoj. Velkoformátová dlažba přináší díky své velikosti do interiéru i méně spár, a tím i méně místa pro usazování nečistot.

Keramická dlažba






















Keramická dlažba Wanderlust se dá použít i jako obklad za čelo postele v ložnici. Luxusní atmosféru navodí také nábytek.



Výrazné žíly mramoru vyniknou i v kuchyni, například za kuchyňskou linkou. Milovníci vaření a pečení zároveň ocení, že na keramice se nebude usazovat mastnota z vaření tak jako na obkladech z přírodních materiálů.

TIP pro efektní kombinování: Jako luxusní obklad do kuchyně můžete zvolit dlažbu v designu mramoru a na podlahu nechat položit dlažbu v imitaci dřeva. Specialisté studia M.B.KERAMIKA vám rádi poradí také třeba s tím, které vzhledy dlaždic budou spolu dokonale ladit. Na online chatu na webových stránkách můžete požádat o zaslání dalších inspirativních fotografií pro interiéry nebo videí.

keramická imitace mramoru































Moderní keramická imitace mramoru Jewels do kuchyně v kombinaci s dlažbou v dekoru dřeva.


Keramické imitace kamene = elegantní interiér


Líbí se vám přírodní design, ale mramor je pro vás příliš výrazný? V tom případě mohou být pro vaši koupelnu, kuchyň či ložnici ideálním řešením dlažby v imitaci kamene. Působí elegantním a nadčasovým dojmem. Mohou mít povrch lesk i mat. Také u dlažeb v dekoru kamene platí, že se výrobci inspirují všemožnými kameny, které se nacházejí v různých částech světa. Chtěli byste mít v interiéru dlažbu, jejíž design je inspirovaný horskými kameny, které se vyskytují v Apeninách v Toskánsku? Již za pár dní může zdobit třeba vaši koupelnu, dlažbu využijete i jako obklad na stěnu.

Dlažba v dekoru kamene
























Dlažba v dekoru kamene Hills vypadá jako kameny, které se nacházejí v Apeninách v Toskánsku.



Líbí se vám konkrétní design kamene? Jako například žula, křemenec, pískovec či onyx? V M.B.KERAMICE vám rádi ze sortimentu doporučí přesně ten kamenný design dlaždic, který preferujete. Součástí řady „kamenných“ kolekcí dlažeb jsou keramické dekorace, jako například s květinovými a geometrickými vzory nebo mozaiky. Váš interiér tak můžete ještě více zatraktivnit!
Řadu keramických obkladů a dlažeb má firma skladem k okamžitému odběru za vynikající cenu.

keramické dekorace
















Součástí kolekce dlaždic v imitaci kamene Ibla jsou také různé keramické dekorace.



Keramické imitace betonu = minimalistický interiér


Preferujete střídmý a co nejméně nápadný interiér? V tom případě budou pro vás to pravé dlažby v dekoru betonu. Domníváte se, že „betonové“ dlaždice mohou být jen šedé? Ale kdepak! Mohou mít i řadu jiných barev, jako je černá, zelená, hnědá, cihlová a další. Také součástí kolekcí dlaždic v imitaci betonu jsou různé keramické dekorace, které se dají položit na podlahu i na stěnu. Na stěně pak mohou některé dlažby připomínat klasický a velmi oblíbený pohledový beton. Ve srovnání s ním však bude údržba keramických dlaždic mnohem snadnější. Více vám sdělí odborníci na keramické dlažby.

imitaci betonu
















K dlažbě v imitaci betonu Highway do koupelny, kuchyně či obývacího pokoje, se dá použít také keramický geometrický dekor.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu:

Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
můj druhý byl v tmavé ložnici u postele,
Obrázek uživatelky
profil
Tak druhý a teď se mi zobrazil na tom obrázku přímo ve vaně Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
"Zajíc"
Obrázek uživatelky
profil
1xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
"Mašle"
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles