Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu

3. 03. 2023 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Chtěli byste moderní interiér, který každého dostane do kolen? Dokonalým řešením pro vaši koupelnu, kuchyň, obývací pokoj či ložnici mohou být keramické dlažby v imitaci kamene, mramoru nebo betonu. Nejenže mají krásný design a vypadají jako pravé materiály. Ale také se dají použít i jako obklady na stěnu všude v interiéru. Například za kuchyňskou linku či za čelo postele v ložnici…Získejte inspiraci právě teď!

Keramická imitace mramoru = luxusní interiér


Toužíte po interiéru s nádechem luxusu? Pak budou pro vás keramické dlažby v imitaci mramoru doslova trefou do černého. Dokonale vykreslené žíly mramoru vytvoří dechberoucí atmosféru v koupelně, kuchyni nebo v ložnici. Výrobci se často inspirují mramory, které se běžně těží v přírodě a keramické imitace jsou tak nerozeznatelné od pravého materiálu. Imitace z keramiky jsou na rozdíl od pravého mramoru vhodné i do koupelny, protože se do nich nevsakuje voda. Zvolit můžete povrch lesk i mat.

dlažba v imitaci mramoru

























Keramické dlažby se dají využít na podlahu i stěnu koupelny. Na fotografii je mramorová imitace Selection.



Jak nejdokonaleji vynikne struktura mramoru? Velký formát, seznamte se! Čím větší rozměr dlažby zvolíte, tím bude struktura mramoru výrazněji viditelná a doslova v interiéru zazáří! Oblíbené jsou formáty 60×120 cm, 100×100 cm, 120×120 cm, 150×150 cm,100×300 cm a mnohé další. Odborný specialista vám vždy poradí, jaký rozměr bude nejvhodnější přímo pro vaši koupelnu, kuchyň či obývací pokoj. Velkoformátová dlažba přináší díky své velikosti do interiéru i méně spár, a tím i méně místa pro usazování nečistot.

Keramická dlažba






















Keramická dlažba Wanderlust se dá použít i jako obklad za čelo postele v ložnici. Luxusní atmosféru navodí také nábytek.



Výrazné žíly mramoru vyniknou i v kuchyni, například za kuchyňskou linkou. Milovníci vaření a pečení zároveň ocení, že na keramice se nebude usazovat mastnota z vaření tak jako na obkladech z přírodních materiálů.

TIP pro efektní kombinování: Jako luxusní obklad do kuchyně můžete zvolit dlažbu v designu mramoru a na podlahu nechat položit dlažbu v imitaci dřeva. Specialisté studia M.B.KERAMIKA vám rádi poradí také třeba s tím, které vzhledy dlaždic budou spolu dokonale ladit. Na online chatu na webových stránkách můžete požádat o zaslání dalších inspirativních fotografií pro interiéry nebo videí.

keramická imitace mramoru































Moderní keramická imitace mramoru Jewels do kuchyně v kombinaci s dlažbou v dekoru dřeva.


Keramické imitace kamene = elegantní interiér


Líbí se vám přírodní design, ale mramor je pro vás příliš výrazný? V tom případě mohou být pro vaši koupelnu, kuchyň či ložnici ideálním řešením dlažby v imitaci kamene. Působí elegantním a nadčasovým dojmem. Mohou mít povrch lesk i mat. Také u dlažeb v dekoru kamene platí, že se výrobci inspirují všemožnými kameny, které se nacházejí v různých částech světa. Chtěli byste mít v interiéru dlažbu, jejíž design je inspirovaný horskými kameny, které se vyskytují v Apeninách v Toskánsku? Již za pár dní může zdobit třeba vaši koupelnu, dlažbu využijete i jako obklad na stěnu.

Dlažba v dekoru kamene
























Dlažba v dekoru kamene Hills vypadá jako kameny, které se nacházejí v Apeninách v Toskánsku.



Líbí se vám konkrétní design kamene? Jako například žula, křemenec, pískovec či onyx? V M.B.KERAMICE vám rádi ze sortimentu doporučí přesně ten kamenný design dlaždic, který preferujete. Součástí řady „kamenných“ kolekcí dlažeb jsou keramické dekorace, jako například s květinovými a geometrickými vzory nebo mozaiky. Váš interiér tak můžete ještě více zatraktivnit!
Řadu keramických obkladů a dlažeb má firma skladem k okamžitému odběru za vynikající cenu.

keramické dekorace
















Součástí kolekce dlaždic v imitaci kamene Ibla jsou také různé keramické dekorace.



Keramické imitace betonu = minimalistický interiér


Preferujete střídmý a co nejméně nápadný interiér? V tom případě budou pro vás to pravé dlažby v dekoru betonu. Domníváte se, že „betonové“ dlaždice mohou být jen šedé? Ale kdepak! Mohou mít i řadu jiných barev, jako je černá, zelená, hnědá, cihlová a další. Také součástí kolekcí dlaždic v imitaci betonu jsou různé keramické dekorace, které se dají položit na podlahu i na stěnu. Na stěně pak mohou některé dlažby připomínat klasický a velmi oblíbený pohledový beton. Ve srovnání s ním však bude údržba keramických dlaždic mnohem snadnější. Více vám sdělí odborníci na keramické dlažby.

imitaci betonu
















K dlažbě v imitaci betonu Highway do koupelny, kuchyně či obývacího pokoje, se dá použít také keramický geometrický dekor.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu:

Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
Jak na překrásný interiér? Vsaďte na dlažby v imitaci mramoru či betonu
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Za to můžou počítačoví skřítci,
Obrázek uživatelky
profil
Celkem 5 byly docela krátký intervaly, tak to šlo Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
páty mi skočil prý na špatnou odpověďSmajlík přitom se v nápovědě píše to co jsem potvrdila,Smajlík otevřela jsem dveře a jdu ven za zajícem
Obrázek uživatelky
profil
Tak já tři, to je dobrý.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Zase po 7 minutách! Jen 3
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles