Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak nejlépe strávit měsíc lásky?

1. 05. 2023 | Svátky
Blíží se máj, lásky čas. Mnozí z nás mají v hlavě plány, jak v krásném jarním počasí budou podnikat romantické procházky, vysedávat na zahrádkách nebo se válet v trávě v parku. My vám přinášíme ty nejlepší tipy, ze kterých si vybere každý. Ten, kdo chce trávit čas o samotě odpočinkem nebo ve skupině aktivně! Nechte se inspirovat a užijte si jarní měsíce naplno!

Kam na romantické rande ve dvou


Květen nám začne svátkem lásky, kdy se budeme romanticky líbat pod třešněmi. Někdo bude mít třešně na každém rohu, jiný si musí ten svůj rozkvetlý strom najít. Kam vyrazit, pokud bydlíte v hlavním městě?

Destinací číslo jedna je samozřejmě Petřín, kde rozkvetlých stromů najdete spoustu. Také tam ale najdete spoustu lidí a dalších párů, které přišly s naprosto stejným účelem. Pokud toužíte po menších davech, oceníte více přírody, ale nemáte třeba tolik času na odjezd z Prahy, vydejte se do Vokovické třešňovky. Nachází se na pomezí Vokovic a Divoké Šárky, kde kromě spousty příležitostí k polibku najdete i krásný výhled!


Na výlet v pohodlí


Jestliže se první květnový den, který je mimochodem také dnem volna, rozhodnete strávit na výletě poznáváním nových míst, určitě uvítáte tip, co na sebe. Hlavní pravidlo zní: Vsaďte především na pohodlí! Naštěstí, jak velí trendy letošního jara, komfort hraje prim. Skvělý volnočasový outfit může být složen například z kalhot v cargo stylu, jednobarevného tílka a džínové bundy. Doplňte vše navíc o bílé barefoot tenisky a budete za hvězdu.
A uvidíte, že vám vaše chodidla poděkují!


Není láska jako sebeláska


Květen je měsícem lásky, neznamená to ale, že byste ji měla věnovat jen druhým. I vy sama jste důležitá, proto do svého programu zahrňte i sebelásku. A jak? Co nejjednodušeji! Vezměte sama sebe na rande! Projděte se po parku, jděte si zacvičit nebo si sedněte do kavárny s knížkou.

A jestliže si chcete lásku dokázat aktivním odpočinkem, vydejte se na projížďku na kole. Ta má hned několik benefitů. Můžete jet sama, nebo s partou kamarádů! Zároveň strávíte čas na čerstvém vzduchu a vyčistíte si hlavu od starostí. A pokud se bojíte přílišné námahy, vsaďte na elektrokolo, které vám pomůže v náročném terénu.

Zdroj, foto: GLAMI



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !