Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak nosit v letošní sezóně crop top, abychom byly trendy?

10. 03. 2023 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Absolutním hitem letošní sezóny jaro/léto bude crop top. Že ho ještě nemáte ve svém šatníku? Nevadí! Na následujících řádcích vám prozradíme, jak crop top vybírat i nosit, abychom s modelem nešláply vedle. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

S jakým dalším oblečením a s jakými doplňky kombinovat dámský crop top?


Crop top mohou dámy nosit na mnoho způsobů. Oblíbená je kombinace crop topu s přiléhavými legíny. Slušet vám však budou i outfity se sukněmi. Vsadit můžete na ty trapézové a plisované. V kurzu jsou pak i crop topy sladěné s džíny. Módní budou především ty s roztrhanými koleny. Do módy se opět dostávají kalhoty s rozšířenou nohavicí. I k těm se crop top skvěle hodí. Samotný crop top může mít také mnoho podob. In jsou krátká trička s volánky v tzv. boho stylu, ale i upnuté sportovnější modely crop topů. Záleží tedy jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Pokud hledáte opravdu kvalitní crop top, zkuste se podívat i na House Brand. Značka House nabízí zákazníkům stylové modely za příznivě nízké ceny. Kvalita oblečení je však vysoká. Aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního malého detailu, bude dobré, když ho sladíte i se svými módními doplňky. K trendy crop topu se hodí tašky přes rameno, ale také kožené batůžky nebo psaníčka na řetízku. Vsadit pak můžete i na smart hodinky nebo na baseballovou čepici. Nezapomínejte však na to, že i stylové doplňky by měly spolu ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká známé módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantně.
House Brand


















Z jakého materiálu volit trendy crop top a co střih?


V letošní sezóně vedou na plné čáře oděvy z přírodních tkanin. Jsou nejen příjemné na dotek, ale také vysoce módní a pohodlné. Jako bonus jsou pak také tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým světovým značkám. Dámy tak mají rozhodně z čeho vybírat. Crop top může být upnutý, ale i volnější. Velmi těsné kousky sluší zejména těm ženám, které mají štíhlou postavu. Vynikne pak také na dámách s postavou ve tvaru přesýpacích hodin. Crop topu by se měly raději úplně vyhnout ty ženy, které mají postavu ve tvaru jablka. Příliš lichotit nebude ani těm slečnám a dámám, které mají povislé bříško. Crop top by měl ženám sedět především na míru. Při jeho nákupu tak můžete přeměřit obvod hrudníku pomocí krejčovského metru. Následně nezapomeňte naměřené míry porovnat s velikostní tabulkou zvoleného výrobce. Různé světové značky mají totiž nuance v číslování. Módní crop topy najdete např. zde: https://www.housebrand.com/cz/cz/zena/obleceni/tricka-topy/crop-top. Tady si přijde na své každá moderní žena.
House Brand


















Jaký barevný odstín crop topu bude letos v kurzu?


V letošních teplých měsících se budou nosit zejména přírodní odstíny barev. Oříškový, krémový i modrý crop top tak bude dobrou volbou. Vsadit pak můžete i na černou klasiku. Černá barva má tu výhodu, že je univerzální a navíc z módy nevychází. Crop top tak lehce sladíte i s barevnými kalhotami nebo se sukní se vzory a s motivy. In bude i bílý crop top. V létě ho můžete vkusně zakomponovat do celobílého outfitu. Chcete-li váš šatník obohatit módním crop topem, napiště do webového prohlížeče slovní spojení: Dámská trička - House Brand. Pak už jen stačí zvolit kousek podle vašeho gusta.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !