Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se stát Šéfem za pár minut, prozradí Zdeněk Pohlreich divákům již 29. října

29. 10. 2020 | Televizní tipy
Nový pořad televize Prima, Šéfem za pár minut, přináší neotřelý pohled na vaření. Když své síly spojí Zdeněk Pohlreich s Ivetou Fabešovou, výsledkem může být jedině: Oslnivá kuchyně v každé rodině. Diváci mohou sledovat skvělé tipy na rodinné vaření ze surovin, které stoprocentně mají doma, už 29. října ve 22.45 nebo v repríze v neděli 1. listopadu v 10.45.

Televize Prima se tímto pořadem vrací zpátky ke kořenům kuchyně, ke zdravému, chutnému a ekonomickému vaření z dostupných surovin, které zužitkujeme beze zbytku. To však ani trochu neznamená ztrátu kvality či pestrosti pokrmů. Zdeněk Pohlreich tak divákům ukáže, že i z obyčejných surovin se dají vytvořit neobyčejná jídla, kdy si i gurmán přijde na své. Hlavním mottem této kuchařské série je: „Používat selský rozum v kuchyni se vyplácí.“

Jak se stát Šéfem za pár minut, prozradí Zdeněk Pohlreich divákům již 29. říjnaRoman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima, vysvětluje: „Zdeněk Pohlreich je po léta rodinným stříbrem Primy. Jako šéf dokáže pobavit a předvést to nejlepší i v těžkých dobách a věřím, že právě to diváci ocení. Stejně jako rozšíření pořadu o část cukrářskou, které se skvěle zhostila populární a vždy usměvavá cukrářka Iveta Fabešová.“

„Člověk by nikdy neměl rezignovat na to, co jí, protože i z jednoduchých surovin se dá vařit skromně, chytře a skvěle,“ vysvětluje Zdeněk Pohlreich nový koncept pořadu, který bude bavit nejen milovníky vysoké gastronomie, ale také ty, kteří musí denně nasytit rodinu. S ohledem na rozpočet rodiny, ale s pevně nasazenou laťkou kvality.

Vzhledem k tomu, že k chutnému jídlu patří jako tečka na závěr také dezert, povolal si šéf na pomoc skvělou cukrářku Ivetu Fabešovou. Ta dodává: „Věřím, že naše spolupráce bude diváky bavit. Zdeněk je opravdu velký profesionál, a pokud jsem mohla přispět svou cukrářskou troškou ke skvělému výsledku, mám radost. Navíc musím dodat, že mi samozřejmě bylo velikou ctí s panem Pohlreichem pracovat, je to skvělý profesionál. Ale zároveň jsem byla vděčná za lidský přístup, protože jsem z něj měla, přiznávám, velikou trému. A děkuji za to, že mi smíchem prodloužil život o pár let. Snad se u pořadu budou stejně bavit i diváci.“

Hned v prvním díle se diváci mohou těšit na precizní zpracování kuřete – do posledního detailu. A také na tip, jak připravit vláčnou čokoládovou bábovku, kterou si pamatují z doby, kdy jezdívali ke své babičce. Snadno si tak ověří, že nejde o nic složitého a že jejich umění bude chváleno celou rodinou. A v neposlední řadě i peněženkou. Protože když se na přípravu jídel a fungování kuchyně podívají jako šéf, zbytky na vyhození zkrátka nebudou. Navíc – jídlo okořeněné spoustou humoru chutná nejlíp. Připravte si ho s námi. Už brzo!

Jak se stát Šéfem za pár minut, prozradí Zdeněk Pohlreich divákům již 29.10. 2020


Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda