Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen - O pár let mladší obývák

26. 04. 2010 | Televizní tipy

V dalším díle Jak se staví sen se mohou diváci těšit na zbrusu novou designérskou dvojici! Poradí si designéři Tomáš Procházka a Štefan Šulek s požadavkem na oživení obýváku po prarodičích střídmým, nebo extravagantním stylem? A jak zakomponují staré kusy nábytku do moderního designu?

Vyzkoušet nové designérské duo se poštěstí Tereze Vlachové a Rudolfu Ježoviczovi z Prahy, kteří touží po proměně obývacího pokoje. Za pár měsíců se v něm totiž bude prohánět další člen rodiny, a tak vlastně odstraňují nedostatky za pět minut dvanáct. Co je podle technického odborníka v místnosti nejzoufalejší?

Praskliny ve stropě, nerovnosti a cákance. Tentokrát je nutné začít doslova od podlahy a předělat úplně všechno. Nebo snad dokážou designéři využít v mladistvém interiéru starý nábytek po prarodičích? Jak se dá při rekonstrukci ušetřit využitím původního vybavení nebo návštěvou bazaru?

 

Špatně umístěná sedačka uprostřed místnosti má už ledacos za sebou, a tak na ni majitelé hodili přehoz, aby se nemuseli stydět. Dostane i tento kus nábytku od Pavla Cejnara nemilosrdnou nálepku „ZABAVENO“, nebo ho designéři přeci jen zachrání?

 

V původním interiéru je nevhodně vyřešena také jídelní zóna. Člověk má pocit, jako by seděl odstrčeně v koutě. Jakým originálním způsobem se designérům podaří místnost opticky zvětšit?

 

Fandit mladému páru majitelů, ale i novým designérům pořadu Jak se staví sen mohou diváci již v pondělí 26. dubna od 21.20 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
škoda, že se tady neuvádí víc fografií. Myslím tím z té přestavby. Já jsem pořad neviděla a ráda bych zjistila ten rozdíl.
Vlastně ono nejde o poučení, ale o reklamu na pořad!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
škoda že jsem usnula.Ze začátku to vypadalo nádějně.Líbila se mi ta kuchyň co si dělali sami.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
TENTOKRÁT NIC MOC
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles