8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vidět svět růžově? Hledejte pozitiva!

13. 02. 2024 | Trendy
Říká se, že někteří z nás se dívají na svět růžovými brýlemi, nebo je pro ně život procházka růžovou zahradou. Jde zpravidla o lidi, kteří se řadí do kategorie optimistů. A z těch bychom si měli vzít v dnešní době příklad, abychom se zbytečně netrápili a nezaobírali banalitami, které mnohdy stejně nemůžeme ovlivnit. Máme pro vás proto 5 tipů, jak vidět letos svět kolem sebe o něco růžověji.


1. Hledejte pozitiva


Ať už začal váš letošní rok jakkoli, měli byste mu dát šanci, abyste ho prožili pokud možno co nejlépe. A k tomu je zapotřebí pozitivní přístup. Možná jste si dali totiž předsevzetí, že zapracujete na svém těle a dostanete ho do formy, ale berte ohledy i na svou mysl. Snažte se tedy radovat i z maličkostí a na všem hledat i drobná pozitiva. A pokud se vám něco nepodaří, někdo vás zklame, v práci vás naštvou, držte se starého známého rčení, že všechno zlé je pro něco dobré.

Jak vidět svět růžově? Zkuste to skrze nové brýle!2. Inspirujte se trendem barbiecore


Pozitivní náladu vám dodá i růžová barva, která se v současné době dostala do popředí díky filmu Barbie, který upoutal celý svět hlavně v loňském roce. Růžová barva se objevila v módních kolekcích, v interiérech, designu, ale i na různých doplňcích. Tak vznikl nový trend zvaný barbiecore a růžové mánii se dalo jen těžko uniknout. Původně infantilní barvu pozvedla i samotná představitelka hlavní role Barbie herečka Margot Robbie, která růžové outfity nosí i mimo roli a v růžové róbě vyrazila na letošní lednové udílení Zlatých glóbů. Film získal dvě sošky a sladká barva zůstává in po zbytek roku. Nechte se jí unést i vy.

3. Nasaďte si růžové brýle


Růžová barva je spojovaná s něžností, radostí, romantikou i láskou. Skrývá se v ní také ženskost, která může na první pohled působit naivně, až sladce, ale nenechte se mýlit, v jiném odstínu dokáže být svůdná a provokativní. Proto byste růžovou barvu neměli vynechat ze svých šatníků v žádném věku. A když se zrovna necítíte na růžové šaty či kostým, vsaďte na doplňky, k nimž patří i stylové brýle. Je prokázáno, že světlé barvy vás omladí.

4. Více věřte sobě i druhým


Je zajímavé, že spousta lidí má tendence se podceňovat a často jsou limitování důvěrou v sebe sama, ale i v druhé. Částečně k tomu přispívá dnešní on-line svět, do kterého se více noříme a mnohdy zbytečně uzavíráme. Je však dobré vědět, že na větším sebevědomí se dá pracovat a skvělým nástrojem k jeho zlepšení je komunikace. Zkuste to letos změnit a buďte víc sami sebou.

5. Oslavte Valentýna


Únor patří zpravidla lásce a oslavám svátku zamilovaných, který se nese v červené a růžové barvě. Nechte se tedy strhnout svatým Valentýnem a věnujte pozornost nejen vašim drahým polovičkám, ale také rodině, a zahrňte je svou náklonností i nevšedními dárky.


Zdroj, foto: Optika Alensa


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !