Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vybrat nový toner? Cena originálních tonerů vás často může zaskočit

21. 06. 2021 | Technika
-Komerční sdělení-

Hlásí vaše tiskárna docházející toner? Pak je potřeba nastalou situaci urgentně řešit. Nabídka na trhu je široká a není tedy vždy snadné vybrat ten správný. Navíc máte vždy možnost pořídit originální toner, ale taky třeba trochu ušetřit díky kompatibilnímu nebo renovovanému toneru. Vyplatí se ale kupovat levné tonery nebo je jistější investovat rovnou do originálu. Pokusíme se vám poradit.

Proč zvolit originální tonery?


Originální tonery jsou ty, které vyrábí přímo výrobce vaší tiskárny. Výhodou je jistota kvalitního tisku, ale za ten si také připlatíte. Pořízení nových originálních tonerů skutečně není levné a tato částka vás skutečně může nepříjemně překvapit. Před koupí tiskárny si proto vždy zjistěte, na kolik vás náhradní tonery přijdou, ať nejste nepříjemně překvapeni.

Levné toneryCo dokážou kompatibilní tonery?


Oproti tomu kompatibilní tonery bývají vyráběny jinou firmou a mohou být nově vyrobené nebo renovované. U renovovaných tonerů se jedná o již použité tonery, které ale byly znovu naplněny novým práškem. Záleží vždy na tom, kdo tuto renovaci provádí. Neodborná manipulace totiž může vést k nekvalitnímu tisku, vysypání prášku a podobným problémům. U nově vyrobených kompatibilních tonerů toto riziko většinou nehrozí a kvalitou se obvykle velmi blíží originálním tonerům. Mohou mít dokonce i vyšší výtěžnost než tonery originální.

Záleží na výrobci?


Kvalita tisku, tonerů i samotných přístrojů se může velmi lišit v závislosti na výrobci. Vyplatí se přečíst si před nákupem recenze a zvážit také to, jak snadno jsou náhradní tonery pro váš tyto tiskárny dostupné. Tonery Canon nabízí například velmi širokou paletu kompatibilních náplní, takže nejste odkázáni pouze na tonery od originálního výrobce. Díky tomu můžete ušetřit náklady na tisk, ale stále si zachovat jistotu kvalitního tisku, který je pro vás určitě důležitý.

Zdroj obrázku:
andriano.cz / Shutterstock.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !