Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak vybrat vhodný ERP systém

15. 03. 2023 | Technika
-Komerční sdělení-

Nejjednodušším způsobem hledání vhodného řešení je prosté surfování na internetu a webových stránkách jednotlivých dodavatelů, kde často naleznete reference a případové studie z různých oborů. Užitečné je i poptat se přímo jiných firem působících ve stejné oblasti.

Mějte na paměti, že nelze od jednoho podnikového systému očekávat stejné výsledky ve dvou různých firmách. Velkou část práce s výběrem ERP systému vám ušetří i dobře vybraný výběrový tým.

Jakou má vaše firma velikost?


Jedním z důležitých kritérií pro výběr by měla být i velikost vašeho podniku. Jiné potřeby totiž bude mít rodinná firma o patnácti zaměstnancích, a jiné naopak velká korporace provozující více závodů v různých státech. Právě zde tkví riziko bezhlavého přebírání řešení od jiných společností, byť mohou být ze stejného oboru.

Jak vybrat vhodný ERP systém

Zdroj foto: pixabay.com

Jaké funkce v ERP systému jsou nezbytné


Moderní informační systémy obvykle nabízejí velký výběr funkcí, modulů a nástrojů včetně specializovaných řešení pro konkrétní obory. Většinu funkcí, které ERP systémy nabízí najdete na www.moneyerp.com. Zde myslete na potřebu nalézt rovnováhu mezi potřebami svého podniku a délkou i náklady na implementaci. Každý další modul, nástroj či zakázková úprava totiž zvýší nejen finanční náročnost, ale také prodlouží implementační proces.

Sečteno a podtrženo, při výběru podnikového systému byste se měli ptát na následující otázky - na většinu z nich najdete odpověď zde.

    • Je daný ERP systém určený pro můj obor a velikost firmy?
    • Má dodavatel s mým oborem zkušenosti?
    • Umožňuje nabízený systém integraci řešení třetích stran?
    • Jaké jsou nároky na provoz a implementaci?
    • Je daný systém on-premise nebo SaaS?




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !