Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vytvořit bazénový ráj?

5. 08. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Hledáte vhodnou podlahovou krytinu k bazénu? Ten nekrásnější design a nejlepší technické vlastnosti má 2cm venkovní dlažba k bazénu. Vybírat lze z dech beroucích  keramických imitací mramoru, dřeva, kamene či betonu, které jsou nerozeznatelné od pravých materiálů. 2cm dlažba k bazénu je vždy mrazuvzdorná, protiskluzová, nenasákavá, má velmi dlouhou životnost a další vynikající vlastnosti. Tím výčet pozitiv nekončí - k řadě 2cm bazénových dlažeb se dají pořídit také speciální tvarovky, jako jsou lemy či odtokové kanálky. Bazénové lemy mají stejný design jako dlažba. Seznamte se blíže s výhodami bazénových dlažeb z keramiky a zjistěte, jak díky nim vytvořit dokonalý bazénový ráj.


Bazénová 2cm dlažba Quarziti je nerozeznatelná od pravé kamenné podlahy.
Bazénová 2cm dlažba Quarziti je nerozeznatelná od pravé kamenné podlahy.

Jaké jsou největší výhody dlažeb k bazénu z hlediska designu a technických vlastností?

    • Mají dokonalý design. Špičkové digitální technologie dělají zázraky. Keramické imitace dřeva, kamene, mramoru, kovu či betonu vypadají přesně jako pravé materiály. Věrohodnost udává takzvaný počet faceů (vzorů). Čím jich má venkovní keramická dlažba více, tím více je lidským okem nerozeznatelná od pravého kamene či dřeva.

 Spoustu krásných fotografií bazénových dlažeb najdete na Bazény inspirace.

2cm dlažba k bazénu Lake Stone imituje kameny, které se těžily v Anglii.
2cm dlažba k bazénu Lake Stone imituje kameny, které se těžily v Anglii.

    • Nekloužou a pohyb po nich je bezpečný. Každá keramická dlažba k bazénu je vždy mrazuvzdorná a musí být také protiskluzová. Specialisté firmy M.B.KERAMIKA, která je jedním z největších specialistů na dlažby k bazénu v Česku, svým zákazníkům doporučují alespoň protiskluz označen písmeny a číslem R11 A + B.

Detail venkovní dlažby Gare du Nord v imitaci betonu u bazénu.
Detail venkovní dlažby Gare du Nord v imitaci betonu u bazénu.

Bazénovou dlažbu si dokonce můžete vybrat online z pohodlí vašeho domova, aniž byste osobně museli navštívit kamennou prodejnu. Online specialisté vám s výběrem dlažby k bazénu poradí od A až do Z – mimo jiné doporučí design, pošlou spoustu inspirace – fotografie či videa bazénových dlažeb, poradí s pokládkou, vytvoří cenu na míru. V případě, že se pro některou z  dlažeb rozhodnete, zajistí dopravu až k vám domů.

2cm dlažba k bazénu na fotografii se jmenuje Orobico.
2cm dlažba k bazénu na fotografii se jmenuje Orobico.

Inspirujte se zákaznicí, kterou na stránkách M.B.KERAMIKY okouzlila 2cm bazénová dlažba imitující dřevo, nejdříve si ale nechala zaslat vzorek dlažby domů. . „O zaslání vzorku ke mně domů jsem požádala proto, abych se mohla přesvědčit, jestli venkovní dlažba bude vypadat tak jako na fotografii.  Moje očekávání splnila, byla to láska na první pohled. Dlažba působí jako letité dřevo se stopami opotřebení,“ svěřila se zákaznice firmy.

M.B.KERAMIKA

Realizace firmy M.B.KERAMIKA: Zákaznice si bazénovou dlažbu imitující dřevo s názvem Nau vybrala online.

    • Jsou dokonale nenasákavé a snadno se čistí. Na rozdíl od jiných materiálů, jako je dřevo či mramor, nezůstanou na dlažbě k bazénu stopy od rozlitého oleje či vína. Keramické dlažby k bazénu jsou lepší na údržbu i ve srovnání s betonovou dlažbou, na které po několika letech používání přestane fungovat impregnace a je třeba ji obnovit. U dlažeb k bazénu z keramiky impregnace není potřebná, mají dokonale nenasákavý povrch po celou dobu své životnosti. Jejich údržba je velmi jednoduchá – většinu stačí umýt proudem tekoucí vody z hadice, případně vodou s přídavkem prostředku na keramickou dlažbu nebo saponátu.

Dlažby k bazénu mají i jiné skvělé vlastnosti – se všemi vás rádi seznámí specialisté M.B.KERAMIKY.  2cm dlažby k bazénu se pokládají bez lepidla na terče nebo do štěrku.

M.B.KERAMIKA

I takto může vypadat prostranství u bazénu. Keramická imitace dřeva na fotografii se jmenuje Sundeck.

Jaké 3 největší výhody vám pokládka 2cm dlažby bez lepidla u bazénu přinese?


1. Bazénová 2cm dlažba není pevně spojena s podkladem a venkovní dlaždice je tak možné kdykoliv nadzvednout, vyměnit nebo přemístit, případně pod nimi opravit poškozenou izolaci…

2. Pod 2cm venkovní dlažbou je možné i dodatečně vést potrubí či kabely od osvětlení a v případě potřeby je opravit nebo rozšířit.

3. Právě díky tomu, že bazénová dlažba není pevně spojena s podkladem, nemůže dojít k odprýsknutí glazury vlivem mrazu, jak se to někdy může stát u lepených venkovních dlažeb.
Jaké jsou další výhody pokládky bez lepidla? Spoustu inspirace získáte článku Výhody pokládky dlažby na terče.

M.B.KERAMIKA

Realizace firmy M.B.KERAMIKA: Zákazník pro svůj venkovní bazén se zastřešením zvolil dlažbu imitující kámen s názvem Stonequartz.

Tvarovky k bazénu mohou mít stejný design jako bazénová dlažba


K řadě 2cm dlažeb se dají pořídit také speciální  bazénové tvarovky, které jsou vyrobeny z keramiky stejně jako dlažba a mají s ní identický design – dle toho, jaký design bazénové dlažby si vyberete. Jaké mohou být typy tvarovek?

    • Bazénové lemy/přelivové hrany – působí jako mantinel proti vyšplíchnutí  většího množství vody. Mají také stejný protiskluz jako bazénová dlažba.
    • Odtokové kanálky – pomáhají odvádět vodu.
 
Detail dlaždic k bazénu s názvem Stockholm v designu lámaného kamene.
Detail dlaždic k bazénu s názvem Stockholm v designu lámaného kamene.

Hledáte dlažbu k vnitřnímu bazénu? V sortimentu M.B.KERAMIKY najdete řadu bazénových dlažeb za vynikající ceny, které se dají lepit a využít i jako obklady na stěnu. Specialisté firmy vám rádi doporučí to nejlepší řešení dle vašich představ.

vnitřní bazény

K vnitřním bazénům se používají lepené keramické dlažby, dají se využít i jako obklady na stěnu. Na fotografii je imitace kamene s názvem Ardesia.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !