Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké jsou plavky pro rok 2010?

19. 04. 2010 | Trendy

Plavky pro tuto sezónu poznáte jednoduše, jsou elegantní, střižené tak aby lichotily vaší postavě a napomáhaly tvarování siluety, popřípadě skryly drobné nedostatky. Barvy a vzory jsou samozřejmě aktuální – pruhy, retro vzory a dokonce i sem pronikly určité detaily z let osmdesátých.


Vzory a barvy

Pokud jste si zamilovaly proužek, nemusíte se ho vzdát ani u plavek, dokonce je můžete vhodně doplnit i kšiltem se stejným vzorem. Velmi pěkně vypadají plavky s květinovým vzorem. Budete se cítit jako víla a navíc květinový vzor je trendy. S geometrickými vzory opatrně, mohly by rozšířit partie, které byste raději zúžily. Černá, ta nechybí v žádné kolekci, je elegantní, jednoduchá a navíc zeštíhluje. Zajímavě vypadá podprsenka, jež má každý díl jinak zbarvený, například jeden díl jednobarevný a druhý třeba s puntíky.

Mezi trendy barevné odstíny letos patří zářivě syté, pastelové i neutrální. Dominující tóny jsou bílá, černá, aqua, lila a nechybí ani červená.


Dvoudílné plavky

Mezi podprsenkami si vybere opravdu každá. Na výběr máte podprsenky s kosticemi nebo bez kostic, s výztuží, bez výztuže nebo s vyjímatelnou výztuží nebo byste raději měla podprsenku s košíčky push up, která dokáže zvětšit prsa až o jednu velikost. Dalšími střihovými detaily jsou trendové bikiny s trojúhelníčkovým tvarem, s vázáním za krk nebo tankiny (to jsou plavky, které mají vrchní díl v podobě topu)


Jednodílné plavky

Myslíte si, že jednodílné plavky určené na sport jsou obyčejné, jednoduché a nezajímavé. Dnes si můžete vybrat i opravdu pěkné, zajímavě střižené a překrásně zbarvené plavky na sportovní plavání. Osobně jsem si velmi zamilovala elegantní plavky, které mají výkroje na stranách a zužují pas. Pokud chcete odpoutat pozornost od zadečku a pasu, oblečte si plavky se vzorem v horní části prsou a jednobarevnou spodní částí.


Zdroj: Litex.cz


Jana Arnoštová

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ach jo, taky bych chtěla pěkně vypadat v plavkách! Ale chtělo by to tak 6kg dolů, jenže nevím jak na to a nemám dostatečnou motivaci :-(
Obrázek uživatelky
profil
tak bych si vybrala ty 4. - černobílé. MńamSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Koukám že podle tohohle článku jsou v módě všechny barvy, vzory i střihy Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
I já bych si vybrala,ale nejdříve bych potřebovala dát asi 20 kg pryč.
Obrázek uživatelky
profil
já bych si vybrala.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles