Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké šperky se letos nosí? Buďte trendy v roce 2021

23. 06. 2021 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Každá žena se ráda krášlí a zdobí šperky. Ale i v oblasti šperků se trendy mění a co se nosilo loni, nemusí být v kurzu letos. Pokud chcete jít s dobou a být šik i letos, neměly by vám v klenotnici chybět tyto kousky.


Čím delší, tím lepší


Letos jsou velmi moderní dlouhé náhrdelníky s přívěskem, které vám navíc jako bonus vykouzlí nádherně dlouhou labutí šíji. Při chůzi se navíc takový šperk jemně vlní a svým třpytem na sebe přitahuje pozornost. Svůj běžný look můžete rozzářit náhrdelníkem s jemným přívěskem a rafinovaně jej třeba skrýt do výstřihu. I takové jemné kousky můžete najít na e-shopu elbeza.cz, kde můžete vybírat ze široké nabídky kvalitních a trendy šperků pro každou příležitost.

Jaké šperky se letos nosí? Buďte trendy v roce 2021Výrazné řetězy


Moderní byly už loni, ale ani letos je ještě neodložíme. Velmi trendy jsou mohutné řetězy ve stříbrném či zlatém provedení, které dominují ženským dekoltům, ale můžete si je dát i do uší nebo je nosit na zápěstí či kotníku.

Barevné kamínky


Výrazné barvy nádherně doplní obyčejný outfit v přírodních odstínech. Barevné kamínky a sklíčka na náhrdelníku nebo náramku jsou skvělou volbou pro každého, kdo chce svůj outfit pozvednout na jinou úroveň i jen díky jedinému šperku. Výbornou volbou jsou šperky Coeur de Lion, které rozzáří jakoukoliv ženu a dodají jí šmrnc a zajímavost.

Tajemství perel


Perly jsou nesmrtelné, ale v posledních letech se jejich obliba ještě zdvojnásobuje. Letos budou perly zase o něco mohutnější, ve znamení zdobného baroka, výrazných a nepravidelných tvarů, ale i netradičního vrstvení.

Hladké kovy


Kov vždy upoutá pozornost. V tomto roce vsaďte na hladké a lesklé povrchy zlata, stříbra, ale i bronzu. Velmi oblíbené jsou zejména mohutné náramky, které opět velmi snadno oživí i poměrně obyčejný a nudný outfit. Stačí jeden takový kousek, který se dá snadno kombinovat a o šperky na letošní léto máte postaráno.

Zdroj obrázku:
Syda Productions / Shutterstock.com


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !