Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jediný mužský klenot? Hodinky!

26. 11. 2018 | Pro muže
-Komerční sdělení-

Ženy a dívky se od pradávna rády zdobí a mají na výběr širokou paletu šperků, která zahrnuje například prsteny, náušnice, náhrdelníky či náramky. Nepodléhejme však omylu, že jsou to pouze ženy, kdo může doplnit svůj outfit šperkem.

Jaké možnosti mají muži, kteří chtějí vypadat stylově

Elegantní pánské oblečení je možné výborně doplnit například manžetovými knoflíčky, kravatou či pánským prstenem.

pánské hodinkyDalší skvělou možností jsou však také kvalitní hodinky vybrané tak, aby svým designem podtrhly mužův styl. Chcete-li svému partnerovi udělat radost netradičním dárkem, nabízí se právě pečlivě zvolené hodinky.

Stylovými hodinkami se může pochlubit například oblíbená švýcarská značka Certina. Tradice této značky sahá až do roku 1888 a své zákazníky si získává především vysokou kvalitou a precizním zpracováním. Odolné pouzdro hodinek, safírové sklíčko a velmi přesné strojky jsou společným znakem pro hodinky Certina. Mezi jejich produkty nalezneme jak hodinky sportovního stylu, tak i elegantní kousky vhodné pro kravaťáky.

Jak vybrat ty pravé hodinky pro vašeho muže snů?

Pánské hodinky je potřeba vybírat tak, aby vkusně doplňovaly vizáž a osobitý styl muže. Důležitým kritériem při výběru je také jejich účel. Je váš muž vášnivý sportovec, který bude hodinky podrobovat mnoha zátěžovým testům, nebo je spíše elegán, pro kterého budou hodinky dalším šperkem do sbírky? Při výběru věnujte pozornost také použitému materiálu pásku i pouzdra hodinek. U pásků bývá nejoblíbenějším materiálem kůže či ušlechtilá ocel. Neopomínejte ani velikost hodinek, která je důležitá pro celkový dojem a vzhled na ruce. Barevné sladění snad není potřeba ani připomínat.

Pokud je váš partner sportovním nadšencem, hodinkami Certina mu uděláte dvojnásobnou radost. Certina totiž zajišťuje oficiální časomíru pro rallye závody a mezi její ambasadory patřili slavní rallye jezdci a motocykloví závodníci, boxer Muhammad Ali a v posledních několika letech spolupracuje i s biatlonovou legendou Ole Einar Bjørndalenem.

Nechcete riskovat, že se netrefíte? Nakupte na helveti.cz a můžete v průběhu 3 měsíců hodinky vyměnit za jiné či vrátit.

pánské hodinky


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Doporučila bych se muže vždy zeptat na preference. Aby to nebyl dárek, který pak bude jenom někde ve vitrínce a nebude ho vůbec nosit.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles