Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Julia Roberts má podle hvězd herecké vlohy

15. 07. 2007 | Úspěšní lidé

Málokterá herečka utkvěla v tolika myslích mužů jako Julia Roberts. A myslím, že nejenom muži zaregistrovali a uchovali v paměti její půvab. Většina žen, která má ráda romantické, byť možná trochu naivní filmy, si okamžitě spojí Julii s hrdinkou filmu Pretty woman. Ano, jedná se o film, ve kterém Julia prvně zazářila a který nastartoval její zářivou kariéru.


Od té doby natočila množství dalších, velmi dobře honorovaných filmů, přičemž po herecké stránce byla oceněna Zlatým glóbem v roce 2001 za hlavní Julia Roberts roli ve filmu Erin Brockovich. Julia má dvojčata narozená v roce 2004. Mají pro nás netradiční jména - syn Phinneaus Walter Moder, a dcera Hazel Patricia Moder. A protože málokdo o Julii toto ví, tak uvádím, že se věnuje intenzivně charitativní činnosti, a ve spolupráci s UNICEF jezdí na Haiti a do Indie propagovat pomoc chudým dětem. V současné době se proslýchá, že je opět těhotná, a spekuluje se o tom, že by se mohlo znovu jednat o dvojčata.


ASTROweb

Tolik tedy stručné představení Julie Roberts a nyní se na ní podíváme z pohledu Slunečním znamením Julie Roberts je Štír.


Podívejme se na nejvýraznější prvky jejího radixu. Slunce ve Štíru samo o sobě většinou dodává zrozenci osobní magnetismus. A magnetismu má Julie rozhodně na rozdávání! Ale nebylo by ode mě fér, abych to zdůvodnil pouze Sluncem ve Štíru. Jak uvidíte v dalších větách, disposic pro krásu, přitažlivosti a sex appealu má víc než dost!

Ascendent v Raku, pokračující do znamení Lva ukazuje, že je schopna jak citlivého přístupu, tak jí nečiní problém ukázat se, projevit své emoce na veřejnosti. Ostatně jistou dávku exhibicionismu v sobě musí mít každý z úspěšných herců a hereček, ať již se nám v rozhovorech snaží namluvit Horoskop J.Roberts cokoliv. Podíváme-li se na Lunu, jejího prvního vládce ascendentu ve druhém domu, již na první pohled nás napadne, že finanční stránka a potřeba pocitu materiálního zabezpečení, je pro Julii velmi důležitá. Připojíme-li k tomu konjunkci s planetou hojnosti Jupiter, a jeho jednoznačně příznivé propojení s Marsem, nelze než konstatovat, že by bylo divu, kdyby s takovýmto horoskopem nebyla úspěšná ve finanční sféře!


Celý článek u Julii Roberts si můžete přečíst na astrologickém portálu ASTROweb


www.astroweb.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !