8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kabelka do práce – Které modely stojí za zvážení tuto sezónu?

11. 04. 2024 | Trendy
-Komerční sdělení-

Pokud chcete letos v práci zazářit, zkuste se poohlédnou po kvalitní dámské kabelce. Ta dokáže i z obyčejného outfitu vyčarovat dokonalý model. Jestliže netušíte, které kousky jsou letos trendy, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely jsou ty pravé do business outfitů. Inspirace je tu!

Jaký model dámské business kabelky bude letos v módě?


Chcete-li se v práci blýsknout, můžete letos vsadit na velké dámské tašky. 
Kabelky do práceDámská kabelka ve větších rozměrech totiž právě frčí. Dobré je, když budete mít v pracovní kabelce zabudovaný přehledný organizér. Pokud se vám však nějaká taška pro ženy líbí a organizér nemá, nemusíte zoufat. V dnešní době lze totiž organizér do kabelek dokoupit zvlášť. Business kabelky mohou mít na sobě i nejrůznější dekorativní prvky. In budou např. kousky s lesklým řetízkem nebo se zlatou sponou. Tyto modely větších dámských kabelek snadno zařadíte do outfitů s třpytivými šperky, jako jsou hodinky, náušnice či prsteny a přívěšky. Fantazii se tady meze nekladou! Oblíbené velké dámské kabelky pro ženy do práce lze sehnat snadno i u ověřeného prodejce CCC. Tady je to s trendy taškami sázka na jistotu.

Z jakého materiálu vybírat stylovou dámskou kabelku do práce?


Na pracoviště se velmi hodí dámská taška z pravé kůže. Stylová kožená kabelka má mnoho předností. Je nejen vysoce módní a elegantní, ale také odolná a v neposlední řadě je i tzv. udržitelná. Na udržitelnost a etiku módní značky čím dál více dbají, je tak z čeho vybírat. Kvalitní a elegantní dámské kožené kabelky jsou pro vás k dispozici i na e-shopu CCC. Zde si módní tašku vybere i ta nejnáročnější zákaznice. Kožené tašky mohou mít semišovou i hladkou strukturu. Tady si vybírejte kousky podle svého vkusu. Do práce pak můžete volit i dámské kabelky v imitaci kůže. Ty jsou většinou o něco levnější. Kožené kousky jsou za to zase o kapku odolnější. Ošetřit je můžete např. kvalitní impregnací.

S jakým trendy business oblečením a s kterou obuví a doplňky sladit moderní dámskou velkou tašku?


kabelky do práceDámskou kabelku do práce pak můžete letos sladit např. s kalhotami typu chino a s volnější halenkou v boho stylu. Kožené dámské tašky vyniknou v outfitu s šaty s rafinovanými průstřihy. V práci se vyhněte zbytečně hlubokým dekoltům a spíše vsaďte na průstřihy v oblasti ramen nebo šíje. Budete neodolatelné! In budou také další kožené módní doplňky, jako je semišový pásek nebo smart hodinky s koženým řemínkem. Důležité je, aby velká taška ladila s ostatními módním doplňky nejen barvou, ale také strukturou. Tím se celý outfit sjednotí a bude působit harmonickým dojmem. V pracovních outfitech jsou žádané i kožené dámské sandály na platformě či lodičky. Podpatek u business obuvi vždy volte podle svých schopností. Vsadit můžete i na úzké jehly, ale jen za předpokladu, že na nich opravdu umíte chodit. Jinak si koledujete o nepříjemné faux pas. V pracovní sféře se chceme tzv. přešlapům jistě vyhnout. Buďte připravené, ne zaskočené! Na módní dámské kožené tašky i na výše zmíněné boty se můžete podívat také v kamenných prodejnách CCC. Vše lze pak koupit také online.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !