Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kam za hudbou, dobrým jídlem, zajímavými přednáškami i seznámením?

23. 09. 2019 | Ze společnosti
-Komerční sdělení-

Za tím vším můžete přijet do BB Centra v Praze 4. Pravidelně se tu pořádají rozmanité festivaly jídla s doprovodným programem i zajímavá hudební vystoupení na Náměstí Brumlovka, cestovatelské přednášky v některé z místních restaurací, rychloseznamky Speed Dating nebo sportovní události.

Většina akcí v BB Centru je zdarma. BB Centrum najdete nedaleko metra C Budějovická a Kačerov, z obou zastávek je to cca 10 minut pěšky. Nebo od metra Budějovická jezdí autobusy MHD do nejbližší zastávky Brumlovka. Doporučujeme počkat si na některý ze zelených elektrobusů linky BB1 nebo BB2. Rozdíl v jízdě takovým elektrobusem opravdu poznáte, je totiž mnohem tišší.


BB CentrumLéto už je na sklonku a pomalu přichází podzim, ale příjemných a slunečních dní si snad ještě nějakou dobu užijeme. Teplé dny babího léta je přece nejlepší strávit někde venku a přitom se ještě dobře najíst, napít a poslechnout si zajímavé hudebníky. A co by to bylo za podzim bez vinobraní a burčáku. V BB Centru se bude jedno konat 19. září od 11 do 17 hod. na Náměstí Brumlovka. Těšit se můžete na české vinaře s celou řadou odrůd a stánky s občerstvením, nebudou chybět klobásky, sýry a sladké pochoutky. Tematické festivaly jídla se pořádají na Náměstí Brumlovka pravidelně. Naposledy se odsud linula vůně Latinské Ameriky, Itálie nebo středomořské kuchyně. Pokud nechcete propásnout některý z dalších festivalů, vyplatí se sledovat facebookové stránky BB Centra.



Na Náměstí Brumlovka si každé úterý od 11:30 do 13:00 hod. můžete přijít poslechnout některého ze zajímavých interpretů, kteří vám budou hrát k obědu. Ať už si donesete vlastní a posadíte se na náměstí, nebo si zajdete na zahrádku některé z restaurací. Za nás doporučujeme zajít do restaurace Kobe nebo PuzzlePasta, do které si rozhodně někdy zaskočte na snídani či brunch.

BB Centrum

V okolí náměstí je vegetariánská restaurace Maranatha, řada kantýn otevřených i pro veřejnost v administrativních budovách, salátové bary, tradiční i exotické kuchyně. Na menší svačinu, kávu nebo zákusek můžete v BB Centru zajít do jedné z pěti kaváren. Kávu vám dají i s sebou, takže si ji můžete vychutnat v jednom z parků. Třeba v Baarově, tam si navíc můžete zahrát i pétanque, hrací koule vám zdarma půjčí na recepci budovy Filadelfie. Anebo v Parku Brumlovka, sem můžete vyrazit i s dětmi, je tu totiž velké dětské hřiště.

Cestovatelské večery


Jestliže vás láká objevovat země, města a kultury i mimo náš kontinent, ale máte trochu obavy a raději byste se o vaší vysněné cílové destinaci dozvěděli víc než jen z článků a průvodců, sledujte program pravidelných Cestovatelských večerů v BB Centru. Pozoruhodné přednášky cestovatelů, kteří projeli zeměmi na vlastní pěst a poznali ji ze všech jejích stránek, vám určitě řeknou i to, co se nikde nedočtete, a sami se můžete doptat na otázky, které vás nejvíc zajímají. Například i na tu, jestli se dá vyrazit na delší cesty s batoletem. Na ni vám nejlépe odpoví Barbora Liška z blogu Fox on Board, která se i se svými třemi dětmi vydává poznávat krásy celého světa.

Program BB Centra je opravdu bohatý


Každý týden se v BB Centru konají nějaké akce, ať už pravidelné, nebo jednorázové. Aby vám nic neuniklo, sledujte stránky www.bbcentrum.cz nebo FB BB Centrum.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kam za hudbou, dobrým jídlem, zajímavými přednáškami i seznámením?:

Kam za hudbou, dobrým jídlem, zajímavými přednáškami i seznámením?
Kam za hudbou, dobrým jídlem, zajímavými přednáškami i seznámením?
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
1xšperky a 9xstříbrnéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
13xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SedméSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
šperkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Termín: 10,00 - 11,00 hodin - Stříbrňáky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles