V závěrečném dílu KAMU ve Vietnamu - V restauraci série se s Kamu vydáváme vlakem do městečka Da Nang. Kamu se rozhodne nabýt nových zkušeností a celý den stráví v restauraci svého vietnamského kamaráda Martina, kde se stává plnohodnotnou pracovní silou. Pracovní den začíná brzo ráno přípravou surovin.
Následně se Kamu spolu s vietnamskou kolegyní věnují přípravě závitků, které si poté předsmaží, aby ušetřily práci v době oběda, kdy se restaurace zaplní hosty. Jelikož Kamu miluje maso a jeho přípravu, nemůže chybět u grilu, který se nachází před restaurací a na kterém se smaží jeden kousek za druhým. Kamu je nadšena a nejraději by zde zůstala. Nakonec se ale poté, co pomůže v restauraci i s obsluhou a sklízením nádobí, s Martinem a jeho ženou rozloučí a odchází si v klidu vychutnat po zasloužené práci šálek výborné vietnamské kávy. V závěru se rozhodne zkusit místní specialitu, kterou je rybí polévka Bun Cha Ca. Tuto polévku nám později připraví také v našich podmínkách, pomůžou jí s tím dva bratři a zároveň majitelé úspěšné pražské restaurace. Základní surovinou této polévky je poctivý kus kapra. Kamu se při vaření od jednoho z bratrů dozvídá další informace o jejím milovaném Vietnamu. Když je polévka hotová, sejdou se v restauraci i s druhým bratrem, který má na starost chod restaurace, a společně při sklence dobrého vína všechny připravené dobroty zkonzumují.
Jako vždy se na konci pořadu KAMU ve Vietnamu - V restauraci objeví podrobný recept s odkazem na stránky České televize.
KAMU ve Vietnamu - V restauraci můžete sledovat 11. 5. 2016 od 21,55 hodin na ČT2!
Zdroj, foto: Česká televize
Hrajte s námi SUDOKU online !
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Jiří Lábus v komedii Milion
Květina Vánoc - Vánoční hvězda










