Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Každodenní úklid usnadní vysavače od značky Bissell

22. 11. 2022 | Domácnost
-Komerční sdělení-

vysavče Bissell




Díky vysavačům od značky Bissell je běžný úklid podlah, ale i rychlá likvidace drobných nehod, jako jsou třeba stopy domácího mazlíčka, vylitá sklenička s džusem nebo kuchyňský nepořádek, úplnou hračkou. Vysavače Bissell totiž v jednom kroku podlahu vysají, vytřou i vysuší, a tak je už za pár minut připravená na další rodinný provoz – a s tím spojené vytváření dalších skvrn! S nečistotami si naštěstí Bissell rychle poradí a vám tak ušetří čas na důležitější věci v životě, než je uklízení.

vysavač BissellV běžném rodinném provozu se podlaha zašpiní raz dva a nemá cenu se kvůli tomu rozčilovat. Naopak má smysl popřemýšlet o šikovném pomocníkovi, který si s domácím nepořádkem rychle a jednoduše poradí. Značka Bissell nyní představuje dva tyčové vysavače, které jsou vhodné pro úklid tvrdých podlah i koberců – Bissell CrossWave C3 a Bissell CrossWave Cordless C6. Ocení je především rodiny s malými dětmi nebo domácími mazlíčky, kde je potřeba často a důkladně vytírat – veškeré stopy po jejich radovánkách totiž jednoduše odstraní, a nová zábava tak může začít „načisto“ znovu.

víceúčelový vysavač Bissell

Bissell CrossWave C3 i Bissell CrossWave Cordless C6 jsou nově vybaveny systémem FreshStart – rotační kartáč, filtr i roztok pro samočištění vysavače v sobě mají antimikrobiální složku, která působí jako prevence proti množení bakterií a vzniku nepříjemného zápachu. Dobrou zprávou je, že FreshStart komponenty jsou dostupné k zakoupení i samostatně a jsou plně kompatibilní i s ostatními modely vysavačů Bissell.

Víceúčelový vysavač Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Wet & Dry poskytuje 25 minut bezdrátového vysávání. Díky absenci šňůry se s ním velmi snadno manipuluje. Má oddělenou nádržku na čistou a špinavou vodu, takže vytíráte vždy tou čistou. Samočisticí režim vyčistí všechny součástky vysavače, takže už neztrácíte drahocenné minuty jeho zdlouhavým čištěním. Přístroj po použití stačí jen rozebrat a jednotlivé části dát vysušit.



vysavač BissellBissell CrossWave C3 má také oddělené nádržky na čistou a špinavou vodu a jeho součásti jsou nyní také vylepšeny o systém FreshStart. Je vhodný například do domů, kde úklid trvá o něco déle a jedno nabití akumulátoru by nestačilo. Na velkých plochách není šňůra překážkou a nemusíte alespoň čekat, až se vysavač znovu dobije.

V balení obou vysavačů naleznete čisticí prostředek Natural Multi-Surface o objemu 1 litr. Po jeho spotřebování si můžete dokoupit např. multifunkční čisticí prostředek Multi-Surface Pet, který odstraňuje odolný nepořádek a zápach způsobený domácími mazlíčky.


značka BissellBissell je americká rodinná firma, která svým zákazníkům rozumí. I z toho důvodu se stala značkou č. 1 v kategorii víceúčelových vysavačů (na základě maloobchodních prodejů v roce 2020). Její produkty ulehčují péči o domácnost, zejména úklid podlah, koupelen, ale i odstraňování skvrn z čalounění – to všechno se teď v předvánočním období hodí dvojnásob.


Tak podlahu už máme zmáknutou,

do jakého úklidu se pustíme dále?





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Každodenní úklid usnadní vysavače od značky Bissell:

Každodenní úklid usnadní vysavače od značky Bissell
Každodenní úklid usnadní vysavače od značky Bissell
Každodenní úklid usnadní vysavače od značky Bissell
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !