Zelené čerstvé natě, výhonky a listové saláty jsou osvěžující položkou naší stravy, ať už se jedná o chuťovou, estetickou nebo výživovou hodnotu.
 Moderní i tradiční kulinářské kombinace, kterými se můžete inspirovat, použijí Filip a Ondřej v pořadu Kluci v akci ze dne 26.4. 2014 při přípravě tataráčku z lososa a avokáda s listovým salátem a tyčinkami z listového těsta. Pražma královská s omáčkou Café de Paris a rukolovými těstovinami budou hlavním pokrmem menu.
Moderní i tradiční kulinářské kombinace, kterými se můžete inspirovat, použijí Filip a Ondřej v pořadu Kluci v akci ze dne 26.4. 2014 při přípravě tataráčku z lososa a avokáda s listovým salátem a tyčinkami z listového těsta. Pražma královská s omáčkou Café de Paris a rukolovými těstovinami budou hlavním pokrmem menu. Oba kuchaři v pořadu Kluci v akci ze dne 26.4. 2014 pohovoří o původu a historii omáčky, která je plná voňavých bylinek a jiných vybraných přísad, jež společně vytvoří jedinečnou chuť.
Sladkou tečkou na závěr bude citronovo-jogurtová pěna s meduňkovými jahodami.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 26.4. 2014 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize
 
         Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější recepty
Bramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !
Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026









 
  
 
  
            	   
            	   
            	   
            	  