8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kluci v akci 30.8. 2013 - letní speciál

30. 08. 2013 | Televizní tipy
Letní speciál pořadu Kluci v akci ze dne 30.8. 2013 vám nyní přinese díl s názvem Kulinářský výlet na istrijský poloostrov . Kluci v akci ze dne 30.8. 2013 - letní speciál připravil M. Froyda.

Sérii letních speciálů pořadu Kluci v akci uzavírá výlet do malebného Chorvatska na Istrii – uvidíte 30.8. 2013. Rovinj se stane prvním místem, kde Filip s Ondřejem přímo na náměstí uvaří přímořské speciality s místními šéfkuchaři.

Kluci v akci 30.8. 2013 - letní speciálChorvaté se vracejí k receptům svých předků, a tak recepty dlouho opomíjené dostávají novodobou podobu a moderní styl. Příkladem je orzoto s krevetami a chřestem či sépiová omáčka s polentou a kapary.

Navštívíme starobylou obec Bale ve vnitrozemí, kde jistou dobu pobýval i známý záletník a svůdce Giacomo Casanova. Na klidném a romantickém místě mezi istrijskými vinohrady si  ve stylové selské usedlosti pochutnáme na hovězím bifteku v suché marinádě a mořském ďasu.

Místní šéfkuchař Bojan má skvělé kulinářské nápady – třeba nám poradí, jak vyrobit rybí prášek, výtečné dochucovadlo rybích pokrmů i polévek. Nebude chybět ani ochutnávka místního jiskrného vína.

Kluci v akci – letní speciál uvidíte 30.8. 2013 od 21,30 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !