Kulinářské tipy pro grilovací sezónu v pořadu Kluci v akci ze dne 4. 6. 2016. Ačkoliv plány pro zahradní grilování Klukům v akci pokazilo počasí, s humorem sobě vlastním se nevzdali a elán do přípravy jídel si nenechali vzít. Pokrmy pak místo na zahradě připravili třemi různými grilovacími způsoby v tradičních kuchyňských podmínkách.

Těšte se na špízy z vepřových jater grilovaných na terakotovém grilu, doplněné rozmarýnovou zeleninou a hořčicovou majonézou, dále na grilovací pánvi pečenou vepřovou panenku s kávovým celerem a petrželkovým chřestem. Lehkou sladkou tečkou za letním menu v pořadu Kluci v akci ze dne 4. 6. 2016 jsou grilované jahody v papilotě s vanilkovým tvarohem a kousky čokolády.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 4. 6. 2016 od 18,25 hodin na ČT1!
Tento článek také můžete