Nenapodobitelná je vůně pečených pokrmů, ať už se jedná o maso, zeleninu či sladké koláče. Pečení v troubě přináší tradiční a oblíbených způsob zpracování potravin. Do podzimních sychravých dnů jsme pro vás, milí diváci, připravili gratinované zeleninové ragú - podzimní zelenina, zapečená se smetanou a sýrem, získá v troubě výtečnou chuť i vůni.
Pro milovníky masa upečeme šťavnatý libový bůček v pikantní marinádě. Podávat ho budeme v pořadu Kluci v akci ze dne 8. 10. 2016 se sladkokyselým, jemně pálivým, hruškovým chutney. Dezertem budou křehké máslové taštičky plněné tvarohem a hroznovým vínem, které se v ústech jen rozplynou.Pořad Kluci v akci můžete sledovat 8. 10. 2016 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize
Hrajte s námi SUDOKU online !
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Jiří Lábus v komedii Milion
Květina Vánoc - Vánoční hvězda








