Kulinářské rendez-vous s Romanem Sejvalem. Připravil M. Froyda
(Premiéra)
Zcestovalý kuchař a gastronomický pedagog Roman Sejval přijal Ondřejovo pozvání do stylového teplického pivovaru, který se stane zázemím pro vaření v Ústeckém kraji.

Oceněný sušený pršut z divočáka, jehož autory jsou bratři Chovanečkovi z Litoměřic, najde místo na chlebovém toustu, který skvěle doladí hruškové chutney se zázvorem.
Sušené švestky karlátka z Českého středohoří a sadů rodiny pana Ščepka budou chuťově lichotit šípkové omáčce podávané k tvarohovým knedlíčkům.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 9.10. 2021 od 18:25 na ČT1!!
A opakování 13.10.!
Shelly
Chytrá Žena
Tento článek také můžete