Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Náš pes Fanda

20. 05. 2009 | Vaše příběhy

Náš domácí mazlíček je francouzský buldoček jménem Fanda. Vloni jsme pro něho začali shánět nějakou fenku. Seznámili jsme se s velmi příjemnými lidmi a jejich  bílou fenou francouzského buldočka jménem Lady. Milá Lady měla hárat na podzim, ale nějak to přišlo dříve.

Protože majitelé Lady měli odjíždět v té době na dovolenou a asi by tam Lady špatně uhlídali,  tak nám Lady na týden svěřili a my i náš pes Fanda jsme si ji náležitě užili.

Po odjezdu Lady náš pes najednou nemohl vůbec chodit, nemohl vyskočit do postele, napadal na zadní nohy, nevyšel do schodů. Tak jsme se druhý den vypravili k veterináři. Pan veterinář Fanouška vyšetřil a zeptal se, zda neměl pes větší fyzickou zátěž. Když jsme mu vysvětlili, že jsme na chalupě měli fenu a že se věc několikrát podařila, tak se začal příšerně smát a psovi řekl:

"Hoď záda, kamaráde a po takovém výkonu odpočívej!" Přidal nějakou injekci na zklidnění namožených svalů a Fanda byl již druhý den v pořádku. Výsledkem snažení obou psů byla nádherná čtyři štěňátka, jedno černé po Fandovi a tři černobílá.


Autor: 3663

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
kouzelné a úsměvné,jak dokáže i pejsek moc amoc temperamentní,ale snažení se opravdu krásně vyplatilo!!!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles