Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka na lovu

19. 10. 2009 | Knižní tipy

Název knihy: Kočka na lovu
Autor: Alexander Stainforth 
Nakladatelství: Daranus
Termín vydání: polovina srpna 2009
Vázaná s přebalem
Formát: 120x175 mm
Počet stran: 120 str.
Cena: 199 Kč

Kočka na lovu je sbírka deseti humorných příběhů o vztazích, nevěrách, zoufalých bojích s dietami a nekonečnému ujišťování se, že na velikosti skutečně nezáleží. Zoufalé boubelky, pubertální matky, škodolibé tchýně, nevěrné manželky – ti všichni a mnoho dalších postav knihy vás ujistí, že se život má brát s nadhledem a že je důležité umět se zasmát sám sobě.

Ukázka z knihy:

kocka-na-lovuMichal je sluníčko. Pořád na mě myslí, i když je v práci. Je úplně jinej, než ti předchozí. Ty zajímalo jen jediné. A na to já nejsem. Jsem slušná holka! Mě sex zajímá až po první hodině schůzky! A tak daleko jsem se s nikým ještě nedostala. Naštěstí. Aspoň jsem konečně narazila na toho pravého – na Michala, který mi právě poslal textovku.
A uz mi vubec nevadi, ze nemam tvoji fotku. Urcite jsi senzacni.
Najednou mě začalo trápit, jak mám udělat, aby nepoznal, že mám čtyřicet kilo nadváhy. I když … několikrát mi přece psal, že mu na postavě nazáleží. Ale i tak si raději vezmu ty krásné manšestrové hnědé kalhoty s kšandama, které mi dělají pěknou postavu. A možná přes ně přehodím dva pletené světříky, které zakryjí moje špeky! Pak už mi neodolá!

O autorovi:

Alexander Stainforth je mladý autor, který se ve svých knihách, vydaných nakladatelstvím Daranus - romány Lady Jane – osudem prokletá a Lady Jane – dítě naděje a thrillerem Tušení zla - představuje čtenářům již popáté, pošesté a posedmé. Své umělecké jméno přijal po předkovi z matčiny strany, který zde po druhé světové válce zapustil kořeny. Ovlivněn vyprávěním o svých anglických předcích, rozhodl se napsat romantický historický seriál o Lady Jane, ve kterém ožívají záblesky minulosti rodu Stainforthů. První díl psal v průběhu několika let střídavě v Anglii a Čechách, druhý již celý v Čechách… a počítá ještě se třetím.

Tuto knihu Kočka na lovu zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách autora knihy.

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Jistě stojí za to si ji přečíst.
Obrázek uživatelky
profil
za dobrý tip Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ani neviděla ani nečetla
Obrázek uživatelky
profil
četla jsem a mohu vřele doporučit!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles