Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kristina Kloubková a vánoční svátky

16. 12. 2010 | Úspěšní lidé

Jak vzpomínáte na vánoční svátky v dětství?

Od dětství miluju Vánoce. Jsou to pro mě svátky, kdy se sejde celá rodina a všichni jsou usměvaví a šťastní. Když jsem byla malá, tak jsem se nejvíce těšila na cukroví a na dárky. Jediné co mě nebavilo, byl předvánoční úklid. A jelikož mám 23.12. narozeniny, tak jsem se ve svých třiceti letech vzepřela a den před Štědrým dnem už zkrátka neuklízím.  

 

Nejkrásnější vánoční dárek, který jsem dostala.

Jéé, těžko říci, mám radost každé Vánoce. Třeba loni jsem dostala od maminky a jejího přítele, kterému říkám tati, papiňák, a byla jsem úplně nadšená. Spíše si ale vzpomínám na jeden dárek, který mě  překvapil. Když jsem byla malá, tak jsem dostala od svého mladšího bráchy gumový granát. Ani nevím, jestli jsem tenkrát měla radost...

 

Jak vypadají vánoční svátky u vás v současné době?

Vánoce jsou pro mě svátkem klidu a pohody. Vždy vyzdobím okna, pálím jedno františka za druhým a pouštím si vánoční koledy. Na stole nesmí chybět cukroví, adventní věnec, ovoce a talíř navíc, kdyby někdo přišel. Jinak jsem asi staromódní, ale štědrovečerní večeře je klasika - rybí polévka, smažený kapr a bramborový salát.

 

Zdroj: NOVA

Foto: Archiv  TV NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !